• Новинка
Дневен овлажняващ крем за тяло AK AEKYUNG TISLO с аромат на фрезия и сутринта сапун, Устойчив на вкус, Масло за тяло за суха кожа, Интензивен питателна богата текстура, 5,91 г?

Дневен овлажняващ крем за тяло AK AEKYUNG TISLO с аромат на фрезия и сутринта сапун, Устойчив на вкус, Масло

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

КОВАРЕН АРОМАТНО МАСЛО : Крем за тяло TISLO - това е носимые парфюми с внимателно подбрани аромати.Обогатена с ТЕКСТУРА : Взбитая текстура на крема се абсорбира бързо в кожата и осигурява хидратация през целия ден, както и нежен аромат остава върху кожата си. НЕЛИПКИЙ : топи, след като внимателно нанасяйте го върху кожата, изпълва я с влага и подобрява текстурата на кожата, не като я прави лепкава. ЕСТЕСТВЕНИ СЪСТАВКИ : Съдържа 9 натурални етерични масла (авокадо, семена на жожоба, сладки бадеми, кокосови палми, шипка, семена, палмово масло орбиньи, семена на зелен чай, вечерна иглика, ленено семе).ТЕСТ ЗА РАЗДРАЗНЕНИЕ на КОЖАТА ЗАВЪРШЕН : Крем за тяло TISLO е преминал тест за раздразнение на кожата и не съдържа изкуствени оцветители за чувствителна кожа.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.