• Новинка
Масло за тяло Bath and Body Works Aromatherapy с лайка и бергамот - SLEEP 6,7 унции (Лайка + бергамот) 6,70 унция (1 опаковка)

Масло за тяло Bath and Body Works Aromatherapy с лайка и бергамот - SLEEP 6,7 унции (Лайка + бергамот) 6,70

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Нотки на аромата : Масло от бергамот успокоява ума и тялото.Масло от лайка създава усещане за благосъстояние.Отпуснете се и отговарят нощ с тази внимателно приготвена смес от етерични масла, която се използва като част от ритуала преди лягане.Това е наситено с масло за тяло, приготвено от хранителни за кожата масла.Осигурява продължителна хидратация в рамките на 24 часа.Ароматизирован натурални етерични масла и други естествени ароматизаторами.В състава е включен 1 полнорационное масло за тяло - 6,7 чаена лъжичка. се Отпуснете и да се срещнат с нощ с тази добре подбрана смес от етерични масла, която се използва като част от ритуала преди лягане.Това е наситено с масло за тяло, произведено от хранителни за кожата масла, осигурява продължителна хидратация в рамките на 24 часа.Ароматизирован натурални етерични масла и други естествени ароматизаторами.

Общи свойства

Добавки за продукти

ДРЕВНИТЕ СРЕДСТВА за ЗАЩИТА на ЗДРАВЕТО Органично масло от шеа, какао, манго ИДЕАЛНОТО МАСЛО ЗА ТЯЛО Суров Нерафинированный

BGN 4.53

* ЕТИЧНО СУРОВИНИ, ОСИГУРЯВАЩА ФИНАНСОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ СЕМЕЙСТВА В АФРИКА, Индия и ЛАТИНСКА АМЕРИКА Древн

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.