• Новинка
Бадемово Мляко, Масло За тяло на The Body Shop, 6,75 грама

Бадемово Мляко, Масло За тяло на The Body Shop, 6,75 грама

оценявам:
BGN 10.64

Брой продукти
Налично за поръчка

Нанесете нашия нелипкий, нискомаслено хидратиращ крем пестеливо или щедро.Успокоява и изглажда сухата, чувствителна кожа : Нашите веганское, нелипкое, постно масло за тяло с бадемово мляко обича, успокоява и подхранва сухата и чувствителна кожа, осигуряване на 96-часова влажност на въздуха.Успокоява и изглажда сухата, чувствителна кожа : Нашите веганское, нелипкое, постно масло за тяло с бадемово мляко обича, успокоява и подхранва сухата и чувствителна кожа, осигуряване на 96-часова влажност на въздуха.Не съдържа парабени.Обичате тялото си, да обичаш планета : Доставя се в опаковка, подходяща за рециклиране, с алуминиеви капачки и пластмасови бани, на 100% рециклирана, включително и от Индия.Това означава, че можете да обичаме планетата си всеки път, когато обичате това красиво тяло.Това дори ви дарява с естествен блясък.

Общи свойства

Добавки за продукти

ДРЕВНИТЕ СРЕДСТВА за ЗАЩИТА на ЗДРАВЕТО Органично масло от шеа, какао, манго ИДЕАЛНОТО МАСЛО ЗА ТЯЛО Суров Нерафинированный

BGN 4.53

* ЕТИЧНО СУРОВИНИ, ОСИГУРЯВАЩА ФИНАНСОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ СЕМЕЙСТВА В АФРИКА, Индия и ЛАТИНСКА АМЕРИКА Древн

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.