• Новинка
Естествени дезодорированные вафли с какао масло Sheanefit Raw, без химични вещества - Лесно се претеглят, напълно подходящи за самостоятелно приготвяне на масла за тяло,

Естествени дезодорированные вафли с какао масло Sheanefit Raw, без химични вещества - Лесно се претеглят, напълно

оценявам:
BGN 6.39

Брой продукти
Налично за поръчка

Нашето масло от какао, богато на мастни киселини и витамини А и С, които помагат за задържане на влагата в тялото и подхранват кожата, като същевременно се допринася я защити от вредните ултравиолетови лъчи.Това е често срещан активната съставка на лосиони, балсами за устни и кремове.Срок на годност сурово какаово масло не е изтекъл, моля, съхранявайте на хладно и сухо място.Дезодорированному какао-часовник придават формата на малки гофрети дискове с размер на четвертинку, за да му е по-лесно да се оценят и разтапя.Какаово Масло може да помогне за подобряване на мекотата на кожата на главата.Много жени използват масло от какао, за да се намали появата на стрии, защото какаово масло помага за намаляване на белези.Хората със суха кожа трябва да използват масло от какао, тъй като той може да помогне за намаляване на сухота на кожата.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.