• Новинка
СОЕВО МАСЛО 100 % натурално / ЧИСТИ РАСТИТЕЛНИ КОМПОНЕНТИ. 4 ет. унция - 120 мл. За грижа за кожата, косата и ноктите. Един от най-богатите естествени източници на витамин ?

СОЕВО МАСЛО 100 % натурално / ЧИСТИ РАСТИТЕЛНИ КОМПОНЕНТИ. 4 ет. унция - 120 мл. За грижа за кожата, косата

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Също така се използва на площи, изискващи специално внимание, като лактите и коленете.СОЕВО МАСЛО помага при наранявания на кожата, като стрии, изгаряния, порязвания, белези, сърбеж, шелушащиеся, възпалени области.СОЕВОТО МАСЛО е подходящ за всички типове кожа, особено за суха или зряла избледняване.Соевото масло се смята за един от най-богатите естествени източници на витамин е, омега 3,6 и 9 и лецитин. СОЕВО МАСЛО отново овлажнява и възстановява липидния бариера на кожата, като помага за задържане на влагата, начин суха, настъргани и наранена кожа, и добре се грижат за косата.в кожни заболявания, като екзема и псориазис.СОЕВО МАСЛО притежава добра способност да се разпределят по кожата, което го прави идеален като масажно масло или балсам за тяло, а също така да добавите в сапуни, кремове, лосиони, масла за тяло и много други.Соево масло помага да се поддържа ноктите здрави и силни, а кожичките мека и послушна.Соево масло Botanical Beauty се използва за грижа за кожата, косата и ноктите.Той може да се използва за премахване на белези, стрии, суха кожа, псориазис, екзема, бръчки и се счита за подходящ за всички типове кожа, особено за суха и зряла стареене на кожата.СОЕВО МАСЛО помага при ИЗТОЩЕНА КОСА, СУХА КОЖА на ГЛАВАТА И ЧУПЛИВИ НОКТИ.Свойства на соево масло Botanical Beauty ефективно възстановяване на изтощена коса.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.