• Новинка
ДРЕВНИТЕ СРЕДСТВА за ЗАЩИТА на ЗДРАВЕТО Органично масло от шеа, какао, манго ИДЕАЛНОТО МАСЛО ЗА ТЯЛО Суров Нерафинированный съставка за грижа за кожата за домашно ?

ДРЕВНИТЕ СРЕДСТВА за ЗАЩИТА на ЗДРАВЕТО Органично масло от шеа, какао, манго ИДЕАЛНОТО МАСЛО ЗА ТЯЛО Суров Нерафинированный

оценявам:
BGN 4.53

Брой продукти
Налично за поръчка

* ЕТИЧНО СУРОВИНИ, ОСИГУРЯВАЩА ФИНАНСОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ СЕМЕЙСТВА В АФРИКА, Индия и ЛАТИНСКА АМЕРИКА. Древна цивилизация на Африка, Азия, Централна Америка, Индия и Близкия Изток са използвали масло от шеа, какао и манго като естествени лекарствени средства и храмове за кожата с библейските времена в техните общности. - Нашите натурални масла от шеа, какао и манго са закупени в частни села и селскостопански общности, което осигурява икономическа стабилност на семействата си в тези региони. * ДИРЕКТНО ОТ КОМПАНИЯТА ANCIENT HEALTH REMEDIES , НА ОРИГИНАЛНИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ПОПУЛЯРНИЯ МАСЛО ЗА ТЯЛО ULTIMATE .Идеален за продукти за грижа за детето, домашни масла за тяло, органични кожата кремове, Масажни лосиони, овлажняване на кожата и косата и още много Други.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.