• Новинка
Aroma Depot 3 кг / 48 грама Сурово масло от манго нерафинирана и натурален чисто идеално за грижа за кожата, тялото, косата. DYI Масло за тяло, Лосиони, Кремове Намалява Финит?

Aroma Depot 3 кг / 48 грама Сурово масло от манго нерафинирана и натурален чисто идеално за грижа за кожата,

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Напълно естествен овлажнител за кожата с интензивно заживляющими свойства.Допълнително успокояващо средство за масла за тяло, лосиони, кремове, средства за коса, мыловарения и домашно приготвени рецепти.Помага при лечение на кожни обриви, екземи, ухапвания от насекоми и отровен бръшлян.В нашия масло от манго е без мирис съдържание на мастни киселини по-високо, отколкото в масло от шеа и какао, и то по-меко на стайна температура, което го прави идеален за приготвяне на козметични продукти със собствените си ръце.Като основен хидратиращо средство, нашето масло от манго при редовната употреба може да помогне за лечение на дерматит, псориазис и екзема.Предимства на маслото от манго е Богато на витамин С, ни масло от манго допринася за изработването на колаген.Го използвали за лечение на chapping, решетка, пепельного цвят на кожата, белези, пукнатини по кожата и огрубения на кожата (особено на стоп и лактите).Богато на антиоксиданти, противовъзпалителни средства и регенераторами на кожата, нашето масло от манго помага да се отървете от стрии и белези от акне.Идеален за приготвяне на рецепти за красота "Направи си сам".Нанесете масло от манго за драскотини и малки рани, за да се ускори процеса на оздравяване.Малко може да има голямо значение.Известно е, че помага за предпазване и лекува кожата от увреждания, причинени от слънчевите изгаряния и обморожениями.За разлика от други масла, като масло от шеа и какао, масло от манго има ранозаживляющими свойства.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.