• Новинка
Панти за кабинет DOITOOL Панти за кабинет 20pcs Малки Панти Мини-Панти за Дървени Кутии за бижута, Малки Панти за Ковчежета с 80 Винтове Украса на кабинета Реколта Домашен

Панти за кабинет DOITOOL Панти за кабинет 20pcs Малки Панти Мини-Панти за Дървени Кутии за бижута, Малки Панти

оценявам:
BGN 3.96

Брой продукти
Налично за поръчка

желязо.Тя е с гладка повърхност и без край чеп, отличен и надежден, професионален панти.Iron материал, здрав и полезен, панти може да се използва в продължение на дълго време и за защита от ръжда.Затваряйте капака на удобно и гладко, практични и добър, тя ще ви донесе много удобства.Малък и компактен размер, лек, можете да го носите с вас и да използвате където и да отидете.Лесно се сглобява и лесен за използване, не е лесно ръжда и деформирана, с висока здравина, качество и трайност. желязо.Тя е с гладка повърхност и без край чеп, отличен и надежден, професионален панти.Iron материал, здрав и полезен, панти може да се използва в продължение на дълго време и за защита от ръжда.Затваряйте капака на удобно и гладко, практични и добър, тя ще ви донесе много удобства.Малък и компактен размер, лек, можете да го носите с вас и да използвате където и да отидете.Лесно се сглобява и лесен за използване, не е лесно ръжда и деформирана, с висока здравина, качество и трайност.Характеристики - Цвят : сребрист.- Материал : Желязо.- Размер : 2.40 X1.80 X0.05 см /Опаковки, включително 20 x вериги на 80 x винтове.

Общи свойства

Добавки за продукти

DOITOOL 6шт Дървена Кутия за Аксесоари Ретро Декор Тежкотоварни Панта Реколта Ковчег За Бижута Шкатулочные Линия

BGN 6.29

Метални панти за кутии : Произведени от висококачествени материали от с сплав, са безопасни, практични и

CZDYUF 90/180 Градуса Сгъваема Контур От студено валцувани Стоманени Врата на Шкаф Врата на Панта Кабинет Мебельное

BGN 21.33

100% е абсолютно нов.Регулируема процеп, задвижваната свалящ.Те разчитат на долния лост и на пода вместо р

2 Опаковки Сверхпрочных врати на панти от неръждаема стомана 4x3 инча, пълнозърнести пантите на шарикоподшипниках

BGN 0.00

1) ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ : панти, изработени от висококачествена здрава неръждаема стомана Sимат голямо тег

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.