• Новинка
CZDYUF 90/180 Градуса Сгъваема Контур От студено валцувани Стоманени Врата на Шкаф Врата на Панта Кабинет Мебельное Ъглово Съединение Хардуерни Аксесоари

CZDYUF 90/180 Градуса Сгъваема Контур От студено валцувани Стоманени Врата на Шкаф Врата на Панта Кабинет Мебельное

оценявам:
BGN 21.33

Брой продукти
Налично за поръчка

100% е абсолютно нов.Регулируема процеп, задвижваната свалящ.Те разчитат на долния лост и на пода вместо рамката на вратата, което намалява натоварването върху рамката.Горна панта с прибиращ штифтом за обзавеждане на инсталацията.Идеален за спални, хол, имението, въртящи врати с високо сградата и така нататък.Материал : холоднокатаная стомана Цвят : както е показано в Размер разложенном формата на : 16,5 *1,5 см Размер в сгънат вид : 6,5 * 7,5 cm Тегло : 103 грама (приблизително) 100% е абсолютно нов.Регулируема процеп, задвижваната свалящ.Те разчитат на долния лост и на пода вместо рамката на вратата, което намалява натоварването върху рамката.Горна панта с прибиращ штифтом за обзавеждане на инсталацията.Идеален за спални, хол, имението, въртящи врати с високо сградата и така нататък.Опаковка : 1 бр. Забележка : Моля, позволете 1-3 см различно от ръчно измерване.Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви за разбирането.

Общи свойства

Добавки за продукти

Врата и Прозорец Контур на Гардероба от алуминиева Сплав GRETD, Външна Нажимная Врата и Прозорец Панти за Тоалетна,

BGN 28.33

Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Заглав

DOITOOL 6шт Дървена Кутия за Аксесоари Ретро Декор Тежкотоварни Панта Реколта Ковчег За Бижута Шкатулочные Линия

BGN 6.29

Метални панти за кутии : Произведени от висококачествени материали от с сплав, са безопасни, практични и

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.