• Новинка
uxcell Приварка до Бочкообразным Петлям, 110 mm x 20 mm На разстояние един мъж към Жената на Iron Шарнирный Щифт за Метални Домашни Портата, Отвора на прозореца, 2 Чифта

uxcell Приварка до Бочкообразным Петлям, 110 mm x 20 mm На разстояние един мъж към Жената на Iron Шарнирный

оценявам:
BGN 10.13

Брой продукти
Налично за поръчка

Изработен е от железен материал, от мъжки до женското, е добър заместител на вашата метална врата.Приварные панти не са монтажните отвори, те са предназначени за монтаж, заварени и не са подходящи за използване с крепежни елементи.Подходящ за всички видове метални врати, особено за места, които не са подходящи за пробиване на отвори и фиксиране на панти винтове.Общият размер : 110x20 мм/4,33 "x 0,79" (Д * Г). Съдържание на опаковката : 2 двойки x заварки на бочкообразных панти.Изработен е от железен материал, от мъжки до женското, е добър заместител на вашата метална врата.Приварные панти не са монтажните отвори, те са предназначени за монтаж, заварени и не са подходящи за използване с крепежни елементи.Подходящ за всички видове метални врати, особено за места, които не са подходящи за пробиване на отвори и фиксиране на панти винтове.Общият размер : 110x20 мм/4,33 "x 0,79" (Д * Г). Съдържание на опаковката : 2 двойки x заварки на бочкообразных панти.Изработен е от железен материал, от мъжки до женското, е добър заместител на вашата метална врата.Приварные панти не са монтажните отвори, те са предназначени за монтаж, заварени и не са подходящи за използване с крепежни елементи.Подходящ за всички видове метални врати, особено за места, които не са подходящи за пробиване на отвори и фиксиране на панти винтове.

Общи свойства

Добавки за продукти

DOITOOL 6шт Дървена Кутия за Аксесоари Ретро Декор Тежкотоварни Панта Реколта Ковчег За Бижута Шкатулочные Линия

BGN 6.29

Метални панти за кутии : Произведени от висококачествени материали от с сплав, са безопасни, практични и

Скоба за баня, Въртящи се на Панти, Стъклени Врати контур, Скоба за Стъклената врата на Душ-стаен Матово Златен

BGN 0.00

С помощта на висококачествени нержавеющую стомана 304, я не е лесно да се прекъсне.С помощта на висококач�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.