• Новинка
2 Опаковки Сверхпрочных врати на панти от неръждаема стомана 4x3 инча, пълнозърнести пантите на шарикоподшипниках с дебелина 3.0 мм, безшумни и гладки, идеални за коме

2 Опаковки Сверхпрочных врати на панти от неръждаема стомана 4x3 инча, пълнозърнести пантите на шарикоподшипниках

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

1) ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ : панти, изработени от висококачествена здрава неръждаема стомана SUS304, имат голямо тегло и здрава конструкция, която е достатъчно да е трайна и трудно се поддава на корозия. 2) с ВГРАДЕНИ лагери : С превъзходно шарикоподшипником от неръждаема стомана, вграден в панти, които осигуряват отлично плавно и тихо въртене.Напълно обработен корпус от неръждаема стомана осигурява надеждно качество за продължителна употреба. 3) Крепежни винтове за аксесоари : В комплекта са включени всички винтове за вашата инсталация, което позволява ви лесно да занаяти дома си навсякъде по всяко време и без закупуване на никакво допълнително оборудване.Той е готов за монтаж, когато ще получи пакет. 4) ЛЕСНА инсталация : просто измерете правилната позиция, изкопайте канал за панти, отколкото да винтове, лесна инсталация за ремонт на дома си.Това е рамка, която да двупосочна линия на дизайн, която можете да инсталирате на лявата или дясната врата. 5) Описание на продукта : материал с дебелина 3.0 мм, всяка линия с размер 4 х 3 инча, с квадратни краища, идеален за всеки търговски или интензивно използвани врати.

Общи свойства

Добавки за продукти

ШИПТ 3-Инчов Мостовидный Пружинен Шарнир Жаби Шкаф Панти Шкаф Без Пробиване на Дупки Мебели за дома, Аксесоари

BGN 0.00

100% е абсолютно нов.Регулируема процеп, задвижваната свалящ.Те разчитат на долния лост и на пода вместо р

Врата и Прозорец Контур на Гардероба от алуминиева Сплав GRETD, Външна Нажимная Врата и Прозорец Панти за Тоалетна,

BGN 28.33

Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Заглав

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.