• Новинка
- Панти за порти Bobco Metals J Болт Steel 5/8 - Заредете Панти за порти, Врати панти, Обков за порти на оградата, Заварка панти за порти на алеята за бягане - £ 150 x 2 бр.

- Панти за порти Bobco Metals J Болт Steel 5/8 - Заредете Панти за порти, Врати панти, Обков за порти на оградата,

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Приварите равна опорна плоча на проектирането на строителни багажник.Ние сме опитни производители, търговия на дребно и на едро за търговци метали за всички промишлени и строителни нужди.ВСИЧКИ ДЕТАЙЛИ В пълен КОМПЛЕКТ - Всеки елемент на нашите панти за тежки при портата идва с всички подробности, необходими за инсталиране.ВСИЧКИ ДЕТАЙЛИ В пълен КОМПЛЕКТ - Всеки елемент на нашите панти за тежки при портата идва с всички подробности, необходими за инсталиране.Закрепете заваръчен шев на панти, така че болт е насочена нагоре, оставяйки празнина между ботуш и порти не по-малко от 1,5 инча.Това е оборудване за заборных порта също има трайно към ръжда черно прахово покритие.Това е оборудване за заборных порта също има трайно към ръжда черно прахово покритие.СОЛИДНИ СТОМАНЕНИ ПАНТИ - Нашите регулируеми панти за ствольных порта, предназначени за използване в тежки условия.Минималното разстояние между ботуш и затвор трябва да бъде 1,5 инча за настаняване на заваръчната плоча и багажника. Дебелината на заваръчни плочи е от 0,25 инча.Изработени от неръждаема стомана, всяка двойка на пантите с J-образен болт за тежки условия на работа издържа на натоварване до 300 кг.Можете също да използвате нашия обков за заборных врата като врата на панти или дори като брави за метални врати.ГЪВКАВОСТ В ПЪЛЕН ДИАПАЗОН - от тези тежки панти за порти осигуряват пълен диапазон на завъртане за при портата, люлка порти, противопожарни врати и огради от връзките във веригата.

Общи свойства

Добавки за продукти

DOITOOL 6шт Дървена Кутия за Аксесоари Ретро Декор Тежкотоварни Панта Реколта Ковчег За Бижута Шкатулочные Линия

BGN 6.29

Метални панти за кутии : Произведени от висококачествени материали от с сплав, са безопасни, практични и

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.