• Новинка
Куки Bsxgse за домашна употреба, Многофункционална Стенни Поставка за тоалетна Мивка Без Перфорация, с монтиран на стената Рафтове за съхранение на тоалетна Мивка за

Куки Bsxgse за домашна употреба, Многофункционална Стенни Поставка за тоалетна Мивка Без Перфорация, с монтиран

оценявам:
BGN 50.88

Брой продукти
Налично за поръчка

【Сверхпрочная носеща способност на】Лепило куки издържа тегло до 15 кг, здраво държат вашите аксесоари на място, ако искате да окачите някакви тежки предмети, моля, изчакайте 24 часа след това. 【Широко приложение】 Можете да прилагате стенни куки за гладка твърда повърхност, което също е подходящ за спални, Кухни, офиси и други помещения.Картинки с текстури Използване Не се препоръчва. 【Насладете се на удоволствие целия си живот】 Не се налага пробиване на дупките, лесен за инсталиране, спестяване на пространство.Уникален ясен дизайн Е идеален За красив модерен декорация на дома. 【Лесна инсталация и премахване】Куки заковани с пирони, пробиване и не са необходими инструменти, лесни са залепени и няма да навредят на стените, лесно да се прибира, без увреждане на повърхността.Описание на продукта : Материал : Неръждаема стомана размери : 12,5x6,8 см Комплект : 1x Кука за мивка.

Общи свойства

Добавки за продукти

Окачен Домакински Скоба за Въже, Кука, Стенни Държачи за Метли, Лепило Организаторите за Четки за Метли за Баня

BGN 85.93

Размер : около 12 × 8 × 3,5 Здрав, красив и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време.Силна �

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.