• Новинка
Окачен Домакински Скоба за Въже, Кука, Стенни Държачи за Метли, Лепило Организаторите за Четки за Метли за Баня (Цвят: B)

Окачен Домакински Скоба за Въже, Кука, Стенни Държачи за Метли, Лепило Организаторите за Четки за Метли за Баня

оценявам:
BGN 85.93

Брой продукти
Налично за поръчка

Размер : около 12 × 8 × 3,5. Здрав, красив и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време.Силна адхезия и водоустойчивост.Можете да го поставите навсякъде, на всяко място.На етикета се отличава с висока адаптивност - от плочки, дърво до стъкло.Материал : ABS Тегло : 1 кг (не е включен в комплекта)-3 кг (включително) Размер : около 12 × 8 × 3,5. Здрав, красив и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време.Силна адхезия и водоустойчивост.Можете да го поставите навсякъде, на всяко място.На етикета се отличава с висока адаптивност - от плочки, дърво до стъкло.Осъществяване съдържание : 1 х стойка за парцал Забележка : Моля, разберете, че поради разлики в осветлението или компютърните монитори не мога да гарантирам, че на снимката и реалния цвят на 100% съвпадат.Поради различните методи на измерване може да се наблюдава отклонение от 1-2 виж Кука да виси на вратата на фурната, чекмеджето, шкаф или се заключва в любимото си положение.

Общи свойства

Добавки за продукти

Футбол Порта и Флаг на Холандия Кръгли Пластмасови Куки за Многократна употреба Лепило Куки, Окачени на Стената

BGN 0.00

Идеален подарък : Персонални стенни куки са подходящи като подаръци за вашето семейство и приятели на Н�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.