• Новинка
CANIGHT 12 бр. Лопаточка за Кърпи Капак За Съхранение на Стенни Боксови Круши Жълто за съдове ° Стока Оттичане, с Куки Пространство Градуса Bag Държач За Чинии Определяне

CANIGHT 12 бр. Лопаточка за Кърпи Капак За Съхранение на Стенни Боксови Круши Жълто за съдове ° Стока Оттичане,

оценявам:
BGN 10.84

Брой продукти
Налично за поръчка

Помощен кука : всмукване, издръжлив без да падне.Куки за детска стая : Изработени от трайни и практически материал ABS. - Цвят : жълт, тъмно син Материал : ABS - Произведен от материал ABS, който е здрав и практичен.Стенен кука за ключове : самоклеящийся, лесно се инсталира и е изтеглен, ще ви спести време и усилия.Информация за продукта Стенен монтаж кука за ключове, специално използвани за съхранение на кухненските рафтове и прибори за хранене, което може да ви помогне да спестите кухненско пространство. - Адсорбция на стените, не заема положение на платформата. - завъртане на регулиране на 360 градуса за бърз избор на съдове за готвене.Стенен куки за шапки : Висококачествен ABS-материал е много траен, отличава се с прост стил и комфорт на допир, че е най-добрият избор. Въртящи кухненски кука : Изработен е от висококачествен материал, който е траен и е безопасен за продължителна употреба.

Общи свойства

Добавки за продукти

Cabilock 240шт Кухня, Чаши Мебелни Главата Нещастници Пластмасови Малки Стенни Закачалки Гумена Закачалка Компактен

BGN 0.00

пластмасата Практически търтей : Комплексно използване, може да се използва за баня, спални, кухни и мно�

Стенен Куки TFCOCFT, Куки за Окачване, Самозалепващи Стенни Куки, Самозалепващи Куки, Фигура на Крава от Животински

BGN 28.21

Вашите роднини и приятели да почувстват любовта и приятелството.Лекота на използване.✅ Размер на стени

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.