• Новинка
VOSAREA 30 Бр Шкаф От Неръждаема Стомана Кука Закачалка Куки Притежателя Стрели Полюс Натяжной Прът Притежателя Тръба Кука Тръба Прът Куки Шкаф Шкаф Тръба Кука на Кука,

VOSAREA 30 Бр Шкаф От Неръждаема Стомана Кука Закачалка Куки Притежателя Стрели Полюс Натяжной Прът Притежателя

оценявам:
BGN 46.88

Брой продукти
Налично за поръчка

Кука за кабинет : Изработен е от неръждаема стомана, устойчива на ръжда, е трайна употреба. - Избраните от висококачествени материали куки не е лесно да се деформира или се съборят, и те могат да бъдат издръжливи от неръждаема стомана. - Тези куки трайни и сигурни, така че можете да се сложи по-тежки предмети, да не се страхуват, че те ще паднат или да навредят на притежателя на рамената. -Обикновено, но модерен дизайн, го прави подходящ за всички видове тръби, пипети и куката за кухненска тръба в стил домашен интериор.Кука за тръба за гардероб : Подвижна и регулируема кука, може да се монтира върху прът и е подходящ за по-големи количества пръти. кука за тръба за гардероб. куката за кърпи Този предмет представлява сгъсти куката, който е лесен за инсталиране и има проста конструкция, подходящ за гардеробных тръби, завеси за баня и т.Анкерни скоби за тръби : - високо качество на материалите, тяхното не е лесно да се деформира или,. - Гладка повърхност и заоблени ръбове улесняват инсталирането на въдица и не травмируют ръцете на една кука.Пружина на стълбовете за висящи : Подвижна и регулируема кука, която може да се монтира на пръта и се поберат повече пръчка.Куки за кабинет за овчарски скок : Обикновено, но модерен дизайн, го правят подходящ за всички видове тръби и стил на декорация на дома.Пратката включва 30 х куки от неръждаема стомана Характеристики - Материал : Неръждаема стомана основните куки от неръждаема стомана.Анкерни скоби за тръби : - високо качество на материалите, тяхното не е лесно да се деформира или,.

Общи свойства

Добавки за продукти

Държач за ножче от неръждаема стомана, 2 Многофункционални Самозалепващи куки за Самобръсначка, Куки за дрехи

BGN 5.68

а също виси кърпи, шапки, чанти и други малки предмети Корпус е изработен от неръждаема стомана 304, изиск�

Стенен Куки за Окачване, Спомагателни Куки, Мандала със Златен Модел, Куки за Баня, Кухненски Куки, Куки Лепило

BGN 13.28

Стенен куки : Куки за окачване на закрито, максимална товароносимост съответно 2 кг, лепило куки могат да

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.