• Новинка
MWOOT4 бр., Шнола за коса с пера, Перлена Шнола за коса с ръчно изработени, Елегантни Щипки за коса, за жени и момичета, Вечерни Щипки за Коса, Аксесоар за коса-Бял и черен

MWOOT4 бр., Шнола за коса с пера, Перлена Шнола за коса с ръчно изработени, Елегантни Щипки за коса, за жени

оценявам:
BGN 38.67

Брой продукти
Налично за поръчка

Лесна употреба : един размер подходящ за всички, го е лесно да се носят на главата си, и вие можете да го организира така, както искате. шапки с пера ръчно изработени, перлени игли за коса, за жени и момичета Характеристики : Брой : 4 бр. щипки за коса от пера, 2 черни и 2 бели Цвят : бял и черен Материал : естествена перо, рафтинг и перли Размер : около 13x11 см / 5,12x4,33 инча Щипки за коса от пера и перли са лесни за използване, те могат бързо да се облича.Лесна употреба : един размер подходящ за всички, го е лесно да се носят на главата си, и вие можете да го организира така, както искате.Можете да изберете от нашите щипки за коса с седеф като подаръци за своите семейства или приятели.Елегантен дизайн : Елегантни аксесоари за коса, украсена с перли и пера, които ви правят по-очарователна.Фини щипки за коса от пера подходящи за различни поводи и ви правят по-очарователна и привлекателна.Пакетът включва : 4 броя перьевых перлено заколок за коса с ръчно изработени, 2 черни и 2 бели, всяка шнола за коса има 6 броя перли.Елегантен дизайн : Елегантни аксесоари за коса, украсена с перли и пера, които ви правят по-очарователна.Моля, обърнете внимание, че поради различни компютърни екрани цвят заколок за коса с перушина, може леко да се различават от цветовете на снимките.Най-добрият Избор за подарък:Фиби за коса feather fascinators можете да изберете като най-добрия подарък за вашите приятели или семейства.Най-добрият Избор за подарък:Фиби за коса feather fascinators можете да изберете като най-добрия подарък за вашите приятели или семейства.

Общи свойства

Добавки за продукти

Момичета, Дами, Дамски Модни Шапки, Ацетатный Леопардовый Принт, Кухи Геометрични Фиби за Коса В Корейски Стил,

BGN 1.67

100% чисто нов и високо качество.Нов модерен дизайн, много красива.Стил : Модерен И / Случайни / Сладък / Оби

Deoot 30 Опаковки Цветни Магнитни Щипки с Магнит за Хладилник с Клипове Магнити за Хладилник за Бяла дъска Магнити,

BGN 5.33

Сладък дизайн : Тези малки дървени щипки с размер 3,5 х 0,7 см / 1,4 х 0,28 инча.Чудесен подарък : Тези магнитни с

Коледни Панделки за Коса за Момичета, Лъкове Гринч, Коледни Червено-Зелени Лъскави Щипки за Коса на Дядо Коледа,

BGN 6.39

?【КОЛЕДНА ТЕМА】 Сладки коледни лъкове за коса за момичета в класически рождественском червенозелен цв

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.