• Новинка
Кламери Butler in the Home под формата на протеин 35 бр. в сребърен тенекиен кутия за подарък са напълно подходящи за колекционери кламери или любители на протеин и животни ?

Кламери Butler in the Home под формата на протеин 35 бр. в сребърен тенекиен кутия за подарък са напълно подходящи

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Кламери под формата на протеини Butler in the Home 35 бр. в сребърен калай и сребро кутия за подарък са напълно подходящи за колекционери кламери, любителите на протеин или животни.Отличен за протеин, животните или за любителите на домашни животни.Чудесно за деца или за възрастни!.Тези кламери под формата на белочки ще украсят вашия офис.Идва в удобен сребристи жестянке с капак за безопасно съхранение на вашите беличьих клипове.Заведени ви Дворецким на Дом!Други прекрасни кламери във формата на животни могат да бъдат закупени от нашия иконом в магазина Home Store!.Кламери Butler in the Home под формата на протеин 35 бр. в сребърен калай и сребро кутия за подарък са напълно подходящи за колекционери кламери, любителите на протеин или животни.Отличен за протеин, животните или за любителите на домашни животни.Чудесно за деца или за възрастни!.Тези кламери под формата на белочки ще украсят вашия офис.Идва в удобен сребристи жестянке с капак за безопасно съхранение на вашите беличьих клипове.Заведени ви Дворецким на Дом!Други прекрасни кламери във формата на животни могат да бъдат закупени от нашия иконом в магазина Home Store!.Тези беличьи кламери са с размери около 1,5 см в дължина и от 1 до 3 / 8 инча височина.

Общи свойства

Добавки за продукти

8 бр. Елегантна Шнола-пеперуда с пискюли, Метални Фиби за коса, Античен Страничната скоба, Щипки за коса-пеперуди,

BGN 3.73

【Материал】 Щипки за косапеперуди, изработени от висококачествена метална сплав.Удобно зажимать косат

Deoot 30 Опаковки Цветни Магнитни Щипки с Магнит за Хладилник с Клипове Магнити за Хладилник за Бяла дъска Магнити,

BGN 5.33

Сладък дизайн : Тези малки дървени щипки с размер 3,5 х 0,7 см / 1,4 х 0,28 инча.Чудесен подарък : Тези магнитни с

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.