• Новинка
Коледни Панделки за Коса за Момичета, Лъкове Гринч, Коледни Червено-Зелени Лъскави Щипки за Коса на Дядо Коледа, Аксесоари за Коса за Деца, Детска Коледно парти (Тип

Коледни Панделки за Коса за Момичета, Лъкове Гринч, Коледни Червено-Зелени Лъскави Щипки за Коса на Дядо Коледа,

оценявам:
BGN 6.39

Брой продукти
Налично за поръчка

?【КОЛЕДНА ТЕМА】- Сладки коледни лъкове за коса за момичета в класически рождественском червено-зелен цвят, класически карирани дизайн и графични щампи на Дядо Коледа.Всеки коледен клип с бантиком украсени с искрящи диаманти. ?【Висококачествен плат】- Нашият коледен лък е изработен от неръждаема блестяща лента, лента с принтом Дядо Коледа, карирана лента фина работа, дело на затваряне от крокодилска кожа увити в кърпа, за да се избегне директен контакт с косата. ?【ОПАКОВКА от 4】- опаковка 4 коледни щипки за коса различни стилове и цветове, които ще отговорят на вашите нужди полагане на коледни аксесоари за коса и дъщеря си; направете си облекло по коледа. ?【ДОБАВЕТЕ КОЛЕДНА АТМОСФЕРА】 - С тази специална заколкой за коса в коледната тематика на вашите момичета ще се открояват на коледни партита.Страхотна шнола за коса, която ще даде на вашето семейно триумфа на повече коледен колорит. ?【Коледен подарък】- Тази коледна шнола за коса ще се превърне в идеален подарък за момичета и незаменим аксесоар за коса за всеки рождественскому заедно. подходящ за cosplay, речи, снимки и други дейности.Всяка шнола за коса VOBOBE момиче bow внимателно проектирана и изработена ръчно от висококачествени материи в рубчик.Уверете се, че всеки лък е с идеална форма и размер.Подходящ за почти всички възрасти, за момичета, от тийнейджъри до дама.

Общи свойства

Добавки за продукти

Момичета, Дами, Дамски Модни Шапки, Ацетатный Леопардовый Принт, Кухи Геометрични Фиби за Коса В Корейски Стил,

BGN 1.67

100% чисто нов и високо качество.Нов модерен дизайн, много красива.Стил : Модерен И / Случайни / Сладък / Оби

4 бр. Щипки за Коса, Ретро-Шипове за Жени, Шапки, Инструменти За Полагане, Аксесоари За Коса, Модерни Геометричен

BGN 36.48

♥ Дължина фиби за коса е около 6,3 виж В комплект 4 броя ♥ Ние предлагаме безплатни услуги за персонализи�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.