• Новинка
N/A 2 елемента Цветна Шнола за коса на Vesko в задната част на главата с Надпис Клип Прическа Женска Родословна Карта За Коса

N/A 2 елемента Цветна Шнола за коса на Vesko в задната част на главата с Надпис Клип Прическа Женска Родословна

оценявам:
BGN 110.93

Брой продукти
Налично за поръчка

Пълен декор, силен блясък, свеж и сладък.Съветвам ви да носите удобни, не травмируя косата.Уникален дизайн, стилен и элегантен.Подходящ за всички прическам.Най-добрият подарък за жена, майка и дъщеря.Пълен декор, силен блясък, свеж и сладък.Съветвам ви да носите удобни, не травмируя косата.Уникален дизайн, стилен и элегантен.Подходящ за всички прическам.Най-добрият подарък за жена, майка и дъщеря.Пълен декор, силен блясък, свеж и сладък.Съветвам ви да носите удобни, не травмируя косата.Уникален дизайн, стилен и элегантен.Подходящ за всички прическам.Най-добрият подарък за жена, майка и дъщеря.Материал : покритие от сплав на Помещение и включва : 2 бр. Вид напомняне : 1 Моля, имайте предвид разликите в 1-3 см от измервания ръчно.2. Доколкото разбирам, заради резолюцията на екрана на компютъра, яркост, контраст и много други фактори физическия цвят може да се различават малко от изображението.Атрактивен продукт за тези, които се отдават на най-близките си.

Общи свойства

Добавки за продукти

Момичета, Дами, Дамски Модни Шапки, Ацетатный Леопардовый Принт, Кухи Геометрични Фиби за Коса В Корейски Стил,

BGN 1.67

100% чисто нов и високо качество.Нов модерен дизайн, много красива.Стил : Модерен И / Случайни / Сладък / Оби

8 бр. Елегантна Шнола-пеперуда с пискюли, Метални Фиби за коса, Античен Страничната скоба, Щипки за коса-пеперуди,

BGN 3.73

【Материал】 Щипки за косапеперуди, изработени от висококачествена метална сплав.Удобно зажимать косат

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.