• Новинка
ZLXDP 5 бр Старинни Месингови Декоративни Панти за кабинет Панти за Кухненски шкаф (Размер: 3 инча)

ZLXDP 5 бр Старинни Месингови Декоративни Панти за кабинет Панти за Кухненски шкаф (Размер: 3 инча)

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Мини размер, подходящ за повечето видове врати. 6 монтажни дупки са разпределени така, че да го направи по-устойчив.Подходящи за общи цели, като например ремонт на шкатулок за бижута, изготвяне на модели, кутии за съхранение и т., Подходящ за врати, шкафове, чекмеджета книги, кутии за бижута и т.Технология на обработка на повърхността : волочение тел.6 монтажни дупки са разпределени, за да придава по-голяма стабилност.Те са гъвкави и не ще скърцат, когато ще се затвори вратата.Подходящ за врати, шкафове, чекмеджета книги, кутии за бижута и т. x панта Забележки : поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението., Той е подходящ за разнообразни мебели и може да се използва за довършителни работи.Те са гъвкави и не ще скърцат, когато ще се затвори вратата., Издръжлив и лесен за инсталиране.Подходящи за общи цели, като например ремонт на шкатулок за бижута, изготвяне на модели, кутии за съхранение и т.Подходящ за врати, шкафове, чекмеджета книги, кутии за бижута и т.Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика до 1-2 виж., Той е подходящ за разнообразни мебели и може да се използва за довършителни работи., Той е подходящ за разнообразни мебели и може да се използва за довършителни работи.Мини размер, подходящ за повечето видове врати.Технология на обработка на повърхността : волочение тел., Издръжлив и лесен за инсталиране.Мини размер, подходящ за повечето видове врати.Материал : мед Цвят : бронз Брой : 5 Технология на повърхността : изтегляне на тел, Те са гъвкави и не ще скърцат, когато затворите вратата.

Общи свойства

Добавки за продукти

Кабинет Хардуер Aexit Строителна Обков-Хидравличен буфер Наполовина Наслагва Върху Линия Скрита врата на кабинета

BGN 5.03

Размер на овалния отвори : 8 x 4.5 mm / 0,3 "x 0,18" (Д * Ш); Разстояние между дупките : 31 мм / 1,2" Име на продукт : Скри�

2 Опаковки Сверхпрочных врати на панти от неръждаема стомана 4x3 инча, пълнозърнести пантите на шарикоподшипниках

BGN 0.00

1) ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ : панти, изработени от висококачествена здрава неръждаема стомана Sимат голямо тег

CZDYUF 90/180 Градуса Сгъваема Контур От студено валцувани Стоманени Врата на Шкаф Врата на Панта Кабинет Мебельное

BGN 21.33

100% е абсолютно нов.Регулируема процеп, задвижваната свалящ.Те разчитат на долния лост и на пода вместо р

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.