• Новинка
Cabilock 6шт Табела за ремонт на пантите Табела за ремонт на кабинета Панти за вратите на гардероба Панти за Кухненски шкафове Панта за шкаф от Неръждаема Стомана Компл

Cabilock 6шт Табела за ремонт на пантите Табела за ремонт на кабинета Панти за вратите на гардероба Панти за

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Информация за продукта Ремонт на плоча, Вие няма да се притеснявате за появата на ръжда при инсталиране на мебелни повърхности.МЕТАЛНА ШАРНИРНАЯ плоча - директен скоба може да се използва за направата на рамка или обслужване на различни видове мебели, като маси, легла, скринове, столове, етажерки и т.МЕТАЛНА ПЛОЧА ЗА ПОПРАВКА - изящна изработка и креативен външен вид осигуряват нейната популярност и практичност. - Лесна за използване, просто използвайте отвертка или електрическа бормашина, за да закачите група в шарнирной плоча breeze.Вие няма да се притеснявате за появата на ръжда при инсталиране на мебелни повърхността на основния пакет пантите на гардероба. - Директно задържане плоча служи за закрепване за мебели, при сглобяване и ремонт на рафтове, шкафове, столове, маси, линии за огради, врати, шкафове.Метална сервизна чиния - Плосък съединителна плоча е елегантен и дебели дизайн, лесен за инсталиране; Можете да използвате чиния за производство на рафтове, шкаф и стола със собствените си ръце. - Размер : 9.12 инча панта за кабинет. - Цвят : Сребриста рамка, която контур на гардероба.Списък на пакетите 6 x Табели за ремонт на пантите с винтове Особености - Материал : Комплект табели за ремонт на пантите на гардероба от неръждаема стомана.ТАБЕЛА на ПАНТИТЕ - Възможни ситуации : Кухненски магазин са изложени на влага, често се включва и изключва, или се дължи на качеството на материалите линия не могат да бъдат надеждно закотвени, спъват и да не се поддават на определяне.

Общи свойства

Добавки за продукти

Врата и Прозорец Контур на Гардероба от алуминиева Сплав GRETD, Външна Нажимная Врата и Прозорец Панти за Тоалетна,

BGN 28.33

Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Заглав

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.