• Новинка
YFQHDD Звезда Шнола За Коса Прическа Дума Клип на Страничната Клип на Европейските И Американските Момичета Топ Клип Карта За Коса Таблетка

YFQHDD Звезда Шнола За Коса Прическа Дума Клип на Страничната Клип на Европейските И Американските Момичета

оценявам:
BGN 175.67

Брой продукти
Налично за поръчка

Поради осветление заснемане и други фактори цвят може да се различават от действителния продукт, моля, обърнете се към самия цвят.Матова повърхност, дърворезба, обработка на огледално-рефлексен текстура, процес на ръчно полиране.Дебел слой покритие, процес на вакуумно покритие, лесно се харчат, не е лесно выцвести.Тъй като осветлението се различава от екрана, цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Малка шнола за коса, подходящ за горните скоби, полушерсти и бретон.Използването на популярни в момента елементи на елегантен цветен имитация на перли, с едно украшение, звезда и мъниста, 3 D-резба се получава пълна и дълбока, красотата е в лека и изящна дърворезба четка, обработка на огледално-рефлексен текстура, процеса на ръчно полиране, тънък слой покритие, процес на вакуумно покритие, лесно изразходват, лесно выцветать. 3 D-дърворезба пълна и нежна, красота лека и деликатна.Използвани са доста популярни в момента елементи на елегантен цветен изкуствени перли с един орнамент - звезда и бусиной.Използвани са доста популярни в момента елементи на елегантен цветен изкуствени перли с един орнамент - звезда и бусиной.Малка шнола за коса, подходящ за горните скоби, полушерсти и бретон. 3 D-дърворезба пълна и нежна, красота лека и деликатна. Малка шнола за коса, подходящ за горните скоби, полуволос и ресни.Матова повърхност, дърворезба, обработка на огледално-рефлексен текстура, процес на ръчно полиране.Материал : сплав, Размер : както е показано, ширина на долната фиби е 6 см, действителната широчина на косата може да бъде закрепена 4,0 виж В комплекта са включени : шнола за коса * 1 (други елементи на дисплея не са включени)Топли върховете.

Общи свойства

Добавки за продукти

Щипки за Коса от Целулоза Ацетат под формата на Черупки на Костенурки, 3 Опаковки, Голям Френски Дизайн, Правоъгълна

BGN 2.79

Набор от заколок във френски стил : 3 опаковки заколок за коса + 2 спирала дъвка за коса в кутия за подарък.

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.