• Новинка
ChuXing 1 Двойка, Аксесоари за коса, Cosplay, Висячая Лисица/Заек, Шнола за Коса с Животни, Шнола За Коса с Кичури, Реколта Шнола За Коса (Лисица)

ChuXing 1 Двойка, Аксесоари за коса, Cosplay, Висячая Лисица/Заек, Шнола за Коса с Животни, Шнола За Коса с

оценявам:
BGN 4.79

Брой продукти
Налично за поръчка

Размер : приблизително 3* 15 cm (1,1 х 5,9"). Ръчна работа, може да е малко грубоватой.Но проблеми с качеството няма.Дизайн на корпуса шипове наистина е уникален и може да се използва за украса на кимоно, ханфу или дори най-ежедневните модели.Подходящ за всички дами и момичета.Идеално и като подарък.Лесен за носене на преносими шапки.Ретро и елегантен стил, което го прави идеален за всеки стайлинг на коса.За да можете да изглежда по-нежна и грациозной. Размер : приблизително 3* 15 cm (1,1 х 5,9"). Ръчна работа, може да е малко грубоватой.Но проблеми с качеството няма.Дизайн на корпуса шипове наистина е уникален и може да се използва за украса на кимоно, ханфу или дори най-ежедневните модели.Подходящ за всички дами и момичета.Идеално и като подарък.Лесен за носене на преносими шапки.Ретро и елегантен стил, което го прави идеален за всеки стайлинг на коса.Ще ви направи по-нежна и грациозной. 【 Размер : приблизително 3 * 15 cm (1,1 х 5,9") 】 Ръчна работа, може да е малко грубовата.Но проблеми с качеството няма. ➤ Дизайн на корпуса шипове наистина е уникален и може да се използва за украса на кимоно, ханфу или дори най-ежедневните модели. ☀ Е подходящ за всички дами и момичета.Идеално и като подарък. ➤ Лек за носене на преносими шапки.Ретро и елегантен стил, което го прави идеален за всеки стайлинг на коса.Ще ви направи по-нежна и грациозной.

Общи свойства

Добавки за продукти

Череп Родословни с Пръчка, Уникален Ретро Друго Лице, в Готически Стил, Творчески Щипки За Коса, Модни Аксесоари

BGN 0.00

Просто управление : трябва само първо да я огъвате и косата, да им даде желаната форма, а след това да отл�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.