• Новинка
Дамски Аксесоари За Коса, 4 бр. Комплект Скоби-Заколок Ръчно изработени Шапки За Момичета-Боби, Морски Кокосови Палми, Летен Океана

Дамски Аксесоари За Коса, 4 бр. Комплект Скоби-Заколок Ръчно изработени Шапки За Момичета-Боби, Морски Кокосови

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Безплатен потребителски услуги, Което е още по-интересно, така че това е нещо, което можем да отпечатате снимка на заколках за коса, просто ни изпратете снимка.Надежден материал - Изработени от галванична мед, които много здрав и може да се предотврати увреждане на косата си, можете да ги използвате в продължение на дълго време.Размери - дължината Му е 6,3 см, подходящия размер е подходящ за повечето типове коса.Безплатен потребителски услуги, Което е още по-интересно, така че това е нещо, което можем да отпечатате снимка на заколках за коса, просто ни изпратете снимка.Какво ще получите - В картонена кутия за бижута са 4 броя заколок за коса.Какво ще получите - В картонена кутия за бижута са 4 броя заколок за коса.Размери - дължината Му е 6,3 см, подходящия размер е подходящ за повечето типове коса.

Общи свойства

Добавки за продукти

Момичета, Дами, Дамски Модни Шапки, Ацетатный Леопардовый Принт, Кухи Геометрични Фиби за Коса В Корейски Стил,

BGN 1.67

100% чисто нов и високо качество.Нов модерен дизайн, много красива.Стил : Модерен И / Случайни / Сладък / Оби

Коледни Панделки за Коса за Момичета, Лъкове Гринч, Коледни Червено-Зелени Лъскави Щипки за Коса на Дядо Коледа,

BGN 6.39

?【КОЛЕДНА ТЕМА】 Сладки коледни лъкове за коса за момичета в класически рождественском червенозелен цв

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.