• Новинка
Lurrose 2 бр., Японското Кимоно, Цветни Щипки за Коса, Японски Стил, Слива Щипки за Коса, Традиционни китайски Фиби Hanfu, Аксесоари за Коса, за Жени или Момичета (Червен)

Lurrose 2 бр., Японското Кимоно, Цветни Щипки за Коса, Японски Стил, Слива Щипки за Коса, Традиционни китайски

оценявам:
BGN 3.94

Брой продукти
Налично за поръчка

Това е най-добрият подарък за приятелите, момичетата, например, коледни подаръци, коледни подаръци, подаръци за рожден ден, снимки, училищни облекло.Класическа шнола за коса кимоно с подходящ размер е много подходящ за момичета, млади жени и дори детски играчки.Добре е като аксесоари за Ханфу или кимоно, а тези щипки за коса с цветове ще привлекат вниманието на околните.Цветни фиби за коса са изработени от мека тъкан, така че листенца от цветя заколок няма лесно губи форма, така че можете да ги носите много пъти.Дополните вашия инвентар тази красива традиционна заколкой за коса ръчна изработка в стил кимоно.Описание 2 елемента Японското Кимоно Цветни фиби за коса в японски стил Слива фиби за коса Традиционни китайски фиби Hanfu Аксесоари за коса, за жени, Момичета (червен) Характеристики Материал : плат, сплав, пластмаса. Размер : около 5x3,5x2 см / 1,97x1,38x0,79 инча.Красива японската шнола за коса във формата на цвете, красива традиционна шнола с ръчно изработени изглежда Страхотно с кимоно, юкатой или просто в тона на вашето заедно Дополните вашия инвентар тази красива традиционна заколкой за коса с ръчно изработени, в комплекта са включени 2 фиби за коса в японски стил кимоно в едно цвете.

Общи свойства

Добавки за продукти

Момичета, Дами, Дамски Модни Шапки, Ацетатный Леопардовый Принт, Кухи Геометрични Фиби за Коса В Корейски Стил,

BGN 1.67

100% чисто нов и високо качество.Нов модерен дизайн, много красива.Стил : Модерен И / Случайни / Сладък / Оби

4 бр. Щипки за Коса, Ретро-Шипове за Жени, Шапки, Инструменти За Полагане, Аксесоари За Коса, Модерни Геометричен

BGN 36.48

♥ Дължина фиби за коса е около 6,3 виж В комплект 4 броя ♥ Ние предлагаме безплатни услуги за персонализи�

8 бр. Елегантна Шнола-пеперуда с пискюли, Метални Фиби за коса, Античен Страничната скоба, Щипки за коса-пеперуди,

BGN 3.73

【Материал】 Щипки за косапеперуди, изработени от висококачествена метална сплав.Удобно зажимать косат

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.