• Новинка
VinBee 6 ОПАКОВКИ Метални Мини-Цветни Щипки за коса, Скоба за коса, Шнола, Скоба за Челюстите, Щипки за коса, Аксесоари за Коса за Момичета, Жени

VinBee 6 ОПАКОВКИ Метални Мини-Цветни Щипки за коса, Скоба за коса, Шнола, Скоба за Челюстите, Щипки за коса,

оценявам:
BGN 5.86

Брой продукти
Налично за поръчка

Метална пружина достатъчно е здрав, да, напълно и здраво, за да запази гъста косата през целия ден.Френски прост цветен дизайн.Идеален за ежедневна употреба.Малки фиби-нокти за дебели, тънки и фини, идеални за тези, които искат да запазите косата си в безопасност и да изглежда добре. Размер : 1,57 инча / 4 виж.Здрави метални нокти за коса за жени.Пратката включва : 6 опаковки мини-заколок за коса (злато + сребро + rose gold). Размер : 1,57 инча/4 виж Фиби за коса със силен припадък.Малки фиби-нокти за косата за всички прически.Тези метални щипки за коса са идеални за гъста коса и здраво ги държи, не соскальзывая.Тези метални щипки за коса са идеални за гъста коса и здраво ги държи, не соскальзывая.Щипки за коса от силни гърчове.Изработен е от висококачествени сплави, здрав, това е лесно да се прекъсне.Малки фиби-нокти за дебели, тънки и фини, идеални за тези, които искат да запазите косата си в безопасност и да изглежда добре.Метална пружина достатъчно е здрав, да, напълно и здраво, за да запази гъста косата през целия ден.Малки фиби-нокти за косата за всички прически.Изработен е от висококачествени сплави, здрав, това е лесно да се прекъсне.Френски прост цветен дизайн.Идеален за ежедневна употреба.Модерен стил, удобни и прости за употреба, те са подходящи за всички стилове облекло и ви придават сладък и елегантен външен вид.Модерен стил, удобни и прости за употреба, те са подходящи за всички стилове облекло и ви придават сладък и елегантен външен вид.Здрави метални нокти за коса за жени.

Общи свойства

Добавки за продукти

Deoot 30 Опаковки Цветни Магнитни Щипки с Магнит за Хладилник с Клипове Магнити за Хладилник за Бяла дъска Магнити,

BGN 5.33

Сладък дизайн : Тези малки дървени щипки с размер 3,5 х 0,7 см / 1,4 х 0,28 инча.Чудесен подарък : Тези магнитни с

TJLSS Скоба за хвощ, Горна скоба, скоба, Странично оттичане, фланец, Шнола за коса, Пролетта скоба, Цвете Родословни,

BGN 168.37

Добавете нотка на красота в своя костюм и с малки изискани аксесоари.Бъдете нежна жена, и вашето сърце щ�

Комплект от 3 теми, Модни Двупластова шифоновая Голяма Однотонная шнола за коса с лък, Аксесоари за коса с лък

BGN 4.10

Изработена от висококачествен шифон и неръждаема стомана Размер : 21,5x12 cm; Дължина на затягане : 10 виж иде�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.