• Новинка
Калъф Azzsy за iPad на 10-то поколение 10,9 инча 2022, [Вграден държач за моливи] Сверхпрочный Удароустойчив Здрав Защитен калъф за iPad 10,9 инча 2022 година на издаване, Небето-син

Калъф Azzsy за iPad на 10-то поколение 10,9 инча 2022, [Вграден държач за моливи] Сверхпрочный Удароустойчив

оценявам:
BGN 11.19

Брой продукти
Налично за поръчка

[Съвместими модели] Разработени изключително за i Pad на 10-то поколение с диагонал 10,9 инча 2022 г. съобщение (номер на модела : A2696 / A2757 / A2777), [Без защитни фолиа] не са подходящи за други i Pad. [Висококачествени материали] Калъф изработен от висококачествен термопластичен поликарбонат и противоскользящего силикон, което осигурява перфектна защита на вашия i Pad.Не само удароустойчив / издръжлив, но и удобен на пипане. [Вградена поставка за краката] Функционална прибиращ се поставка за краката осигурява лесен достъп до любимите си предавания, филми и игри в движение. [Вграден държач за моливи Apple] Вградени отделения за моливи Apple позволяват удобно да се поставят и извличане на молив, вече няма да се притеснявате за загуба или повреда.Винаги съхранявайте на Apple Молив в същата сигурност, както и вашият i Pad (само в джоба, молив в комплекта не е включена!). [Точни отвори] Лесен достъп до всички контроли и функции; - Добри деколтета за говорители, камери, портове и бутони.Съвместимост : само за i Pad на 10-то поколение 10,9 см 2022 г. съобщение (номер на модела : A2696/A2757/A2777). Моля, обърнете внимание : калъф без вградена защитно фолио за екран!.

Общи свойства

Добавки за продукти

Стилус за iPad с нарушения в дланта на ръката си и функцията за наклон на магнитното закрепване на Активен молив

BGN 12.86

Двойно докосване, позволява да се избегнат фалшиви затваряне на писеца в едно докосване.В зависимост от

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.