• Новинка
Калъф Yudesun за Lenovo TAB4 8.0 (TB-8504) - Силиконов Ултра-Лек smart-калъф със стойка за таблет Lenovo Tab 4 8 TB-8504F/N 8

Калъф Yudesun за Lenovo TAB4 8.0 (TB-8504) - Силиконов Ултра-Лек smart-калъф със стойка за таблет Lenovo Tab

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

【Защита от подхлъзване при използване на една ръка】 Мини имоти TPU позволяват надеждно задържане на телефона с една ръка, лесно се инсталира и да стреля. 【Дизайн на притежателя на каботажните】 Разработен с поставка за поддръжка на таблет по време на гледане на филми, четене на електронни книги или презентации!. Точен приятелка и дизайн; Лесен достъп до всички пристанища, датчикам, колонки, камери и всички функции. 【Здрав корпус от TPU】Прозрачен капак запазва уникален външен вид на вашия таблет.Черен корпус, произведен от траен и мек силикон TPU, предпазва устройството от надраскване и износване. 【Дизайн на притежателя на каботажните】 Разработен с поставка за поддръжка на таблет по време на гледане на филми, четене на електронни книги или презентации!. 【Предпоставка включва 】 : 1 Х калъф за Lenovo Tab 4 8 Забележка : цвят, както е показано на снимката може леко да се различават от действителния продукт от настройки за цвят и осветление. 【Здрав корпус от TPU】Прозрачен капак запазва уникален външен вид на вашия таблет.Черен корпус, произведен от траен и мек силикон TPU, предпазва устройството от надраскване и износване.【Е идеален за вашия таблет】 Лесен достъп до всички бутони, гнездо за слушалки и порт за зареждане-при всички джоба. 【Е идеален за вашия таблет】 Лесен достъп до всички бутони, гнездо за слушалки и порт за зареждане-при всички джоба. Мека кожа подчертава естествената красота на дизайна на вашия таблет. 【Защита от подхлъзване при използване на една ръка】 Мини имоти TPU позволяват надеждно задържане на телефона с една ръка, лесно се инсталира и да стреля.

Общи свойства

Добавки за продукти

Дизайн на своята практика за главата на Немската Овчарка-Популярните Породи Кучета Мек Гелевый Калъф е Съвместим

BGN 0.00

Обграждат вашето устройство качествен дизайн, който изисква внимание.Закупуване на калъф, не избирайте

Стилус за iPad с нарушения в дланта на ръката си и функцията за наклон на магнитното закрепване на Активен молив

BGN 12.86

Двойно докосване, позволява да се избегнат фалшиви затваряне на писеца в едно докосване.В зависимост от

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.