• Новинка
Ключодържател VULKIT, Съвместим с Apple AirTag, Кожен Защитен калъф AirTag с Притежателя на Ключодържател, Аксесоари AirTag за ключодържател или чанти (кафяв)

Ключодържател VULKIT, Съвместим с Apple AirTag, Кожен Защитен калъф AirTag с Притежателя на Ключодържател, Аксесоари

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

ЗАЩИТЕН калъф - Точен приятелка идеално съответства на размера на Air Tag 2021 (Air Tag в комплекта не са включени).Много элегантнее от обикновените пластмасови поставки.ИДЕАЛНО седи-висококачествена мека изкуствена кожа с фини и релефни.Отвореният дизайн и от двете страни осигурява силен и стабилен сигнал от вашите възглавници. НОВ дизайн-лесно да инсталирате и да правите вашия тракер airtag.Devie има удар и устойчив на надраскване.ФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН - Защитен калъф, свързани с брелоком, лесно се прикрепва към ваши лични неща, като например : ключ, куфар, лека чанта, домашен любимец или багажник и всичко, което вие не искате да загубите.Идеален продукт - по ваш избор на разположение в различни цветове.Здрав калъф за airtag за ежедневна употреба, метален ключодържател, който не е толкова просто вземете със себе си, осигурява дълготрайна надеждност.

Общи свойства

Добавки за продукти

Дизайн на своята практика за главата на Немската Овчарка-Популярните Породи Кучета Мек Гелевый Калъф е Съвместим

BGN 0.00

Обграждат вашето устройство качествен дизайн, който изисква внимание.Закупуване на калъф, не избирайте

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.