• Новинка
Калъф BoxWave, който е съвместим с Samsung Galaxy Tab S8 Ultra (Case by BoxWave) - Луксозни Кожена чанта-месинджър, дизайн своята практика-плик от изкуствена кожа за Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - черно je

Калъф BoxWave, който е съвместим с Samsung Galaxy Tab S8 Ultra (Case by BoxWave) - Луксозни Кожена чанта-месинджър,

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Стилно облечен Galaxy Tab S8 Ultra в елитната кожена чанта-мессенджере!Елегантен и модерен съвременен дизайн на класическия плик Elite Leather Пратеник е направен с оглед на ефективността.Елегантен и модерен съвременен дизайн на класическия плик Elite Leather Пратеник е направен с оглед на ефективността. ? [МЕКА КАДИФЕНА] Вътрешна тапицерия от кожа с кадифена подплата осигурява по-ПЛАВЕН и удобен джоб, в който можете да поставите Galaxy Tab S8 Ultra.Изработен от екологично чисти синтетични веганской на кожата, която е едновременно стилна и защитно.Елегантен и модерен съвременен дизайн на класическия плик Elite Leather Пратеник е направен с оглед на ефективността. ? [САМ], Произведени от екологично чисти синтетични веганской на кожата, която е едновременно стилна и защитно. ? [НАДЕЖДНА ЗАЩИТА] Мек калъф-месинджър от луксозни кожата надеждно предпазва вашия Galaxy Tab S8 Ultra благодарение на трайно и износостойкому външен вид.Калъф Box Wave е Съвместим с Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. ? [САМ], Произведени от екологично чисти синтетични веганской на кожата, която е едновременно стилна и защитно.Вътрешната тапицерия от кадифена кожа осигурява ЛЪСКАВ и удобен джоб, в който можете да поставите Galaxy Tab S8 Ultra.? [СТИЛЕН дизайн] Калъф Box Wave е Съвместим с Samsung Galaxy Tab S8 Ultra.Е на предния капак и на магнитен бутон, който държи здраво Galaxy Tab S8 Ultra на място. ? [МАГНИТНА ЗАКОПЧАЛКА] С преден капак с магнитно копче, което надеждно предпазва вашия Galaxy Tab S8 Ultra на място.Бъдете спокойни, знаейки, че вашият Galaxy Tab S8 Ultra в безопасност, независимо от това, къде сте го вземе!Луксозна кожена чанта-месинджър - осигурява отлична защита и стил!.

Общи свойства

Добавки за продукти

Стилус за iPad с нарушения в дланта на ръката си и функцията за наклон на магнитното закрепване на Активен молив

BGN 12.86

Двойно докосване, позволява да се избегнат фалшиви затваряне на писеца в едно докосване.В зависимост от

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.