• Новинка
Машина за почистване на контактни лещи, Автоматичен Преносим Калъф за почистване на контактите 3N Mini 2.0, Дезинфекция, Овлажняване, Премахване за рециклиране на Меки

Машина за почистване на контактни лещи, Автоматичен Преносим Калъф за почистване на контактите 3N Mini 2.0,

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

❤Не купуват отделно, аз просто аксесоар, не мога да си миете, не чрез закупуване на основи!. ❤Отделение за почистване и включени в комплекта аксесоари трябва да се заменят на всеки 3 месеца. ❤Аксесоари : Отделение за почистване * 1, Средства за премахване на контактни лещи * 1, жени * 1. ❤Материал : ABS. ❤Размер : 59x27x14 mm. ❤Не купуват отделно, аз просто аксесоар, не мога да си миете, не чрез закупуване на основи!. ❤Отделение за почистване и включени в комплекта аксесоари трябва да се заменят на всеки 3 месеца. ❤Аксесоари : Отделение за почистване * 1, Средства за премахване на контактни лещи * 1, жени * 1. ❤Материал : ABS. ❤Размер : 59x27x14 mm. Внимание, аз не сдобия отделно, аз просто аксесоар!Не бива да се почиства, без закупуване на основи!Препоръчително е да го замени всеки 3-4 месеца Търговска марка : 3 N Номер на модел : MINI 2.0 Размер : 5.9*2.7*1.4 Материал : пластмаса Употреба : За съхранение на договора лещи Цвят : розов Аксесоари : Отделение за почистване * 1, средства за премахване на контактни лещи * 1, жени * 1.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.