• Новинка
Съвместимост с/Уплътнител за таблет Samsung Galaxy Tab A 2019 10,1 SM-T510/T515 Магнитен чанта-портфейл със сгъваща се стойка DDCH17 (2)

Съвместимост с/Уплътнител за таблет Samsung Galaxy Tab A 2019 10,1 SM-T510/T515 Магнитен чанта-портфейл със

оценявам:
BGN 10.35

Брой продукти
Налично за поръчка

Съвместим с / Уплътнител за Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 SM-T510/T515. Здрав калъф от изкуствена кожа и вътрешно силиконов маркуч осигуряват максимална защита за вашия телефон от удари и прах.Дизайн на магнитен бутон, вашият телефон ще бъде здраво затворен, за да предпазите екрана на вашето устройство от надраскване.Точен подход до всички пристанища, бутоните за управление, датчикам и камерите.Висококачествен калъф от изкуствена кожа.Съвместим с / Уплътнител за Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 SM-T510/T515. Здрав калъф от изкуствена кожа и вътрешно силиконов маркуч осигуряват максимална защита за вашия телефон от удари и прах.Дизайн на магнитен бутон, вашият телефон ще бъде здраво затворен, за да предпазите екрана на вашето устройство от надраскване.Точен подход до всички пристанища, бутоните за управление, датчикам и камерите.Висококачествен калъф от изкуствена кожа. 100% чисто нов - Произведен от висококачествен устойчив синтетичен материал с индивидуална тапицерия - Разработен специално за носене на конкретно устройство.

Общи свойства

Добавки за продукти

Стилус за iPad с нарушения в дланта на ръката си и функцията за наклон на магнитното закрепване на Активен молив

BGN 12.86

Двойно докосване, позволява да се избегнат фалшиви затваряне на писеца в едно докосване.В зависимост от

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.