• Новинка
Калъф за таблет Калъф за IPAD Mini 6/2021 Сверхпрочный устойчив на удари калъф от TPU, Защитен калъф с Защитно фолио за екрана, Завъртане поставка + каишка за ръка + каишка за

Калъф за таблет Калъф за IPAD Mini 6/2021 Сверхпрочный устойчив на удари калъф от TPU, Защитен калъф с Защитно

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Високо качество и 100% чисто нова. С регулируема каишка за ръка + подвижна презрамка : Регулируема каишка за ръка зависи от размера на ръката.Моля, потвърдете модел, преди да купите.НЕ е съвместима нито с какви други устройства.Наличието на защитни своята практика, съвместим с таблетен, за да се предотврати случайно падане / удари / драскотини.Моля, потвърдете модел, преди да купите.Пакетът включва : 1 x Защита на екрана за домашни любимци 1 x лента за носене през рамо. Вградена защита на дисплея от PET пластмаса и е най-добрата в своя клас на защита от падане.Моля, проверете номера на модела, преди да закупят 2.Разработен съвместим с IPAD Mini 6/2021, не е съвместим нито с какви други устройства. 3 слой защита в комбинация с "предния капак КОМПЮТЪР с вградено защитно фолио за екрана" + "твърда задната част на кутията на КОМПЮТЪР" + "мека силиконова обвивка". Мека вътрешна повърхност от микрофибър без драскотини осигурява комфорт и допълнително ниво на защита.Разработен съвместим с IPAD Mini 6/2021, не е съвместим нито с какви други устройства. Високо качество и 100% чисто нова.Сверхпрочный устойчив на удари калъф от TPU, съвместим с IPAD Mini 6/2021 Feature1. Многослоен материал осигурява многослойна защита от прах, надраскване или сътресения. Многослоен материал осигурява многослойна защита от прах, надраскване или сътресения. На въртящата се на 360 ° стойка е сгъваем и достатъчно силен, за да поддържате вашия i Pad, което ви позволява винаги да има различни ъгли на хендсфри за гледане на видео или набор на текст, съвместими с всяка ситуация, независимо дали сте в самолет, на дивана или дори в леглото.

Общи свойства

Добавки за продукти

Дизайн на своята практика за главата, Официално Лицензиран NHL Мрамор калъф-за награда Филаделфия Флайърс Кожен

BGN 0.00

Калъф за главата е проектирана с официален лиценз от НХЛ.Кожена дизайн, ръчна изработка.Някои слотове з�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.