• Новинка
SEWACC 3 серии Малка Мебели Врата Калъф Ретро Декоративни Аксесоари за дърво Clo Кутия Винт Шкаф Дървен Античен Месинг Гардероб направи си САМ Сменяеми Панти: с винтове:

SEWACC 3 серии Малка Мебели Врата Калъф Ретро Декоративни Аксесоари за дърво Clo Кутия Винт Шкаф Дървен Античен

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

- Подходящ за старинни дървени чанти, кутии, подарък опаковки, кутии за вино, инструменти, шкафове и т. - Цвят : Златист.- ПАНТИ ЗА ЧЕКМЕДЖЕТА - Когато трябва да ги използват за дълго време, продуктът бързо ще стане. - Лесно и удобно е инсталиран и използван, е много полезно за вашата кутии. - Размер : около 1,00 X0,80 X0,20 см/0,39 X0,31 X0,08 инча. РЕКОЛТА ПАНТИ - Изработени от висококачествена латунного материал за продължителна употреба.СГЪВАЕМИ ПАНТИ за кабинет-въпреки простотата на конструкцията, тези панти са много практични за употреба. - Декорирайте мебели, доведете ретро докосване до вашия дом или офис, за да усетите древен и модерен стил.БОЛТ ЗА КУТИЯТА - е Изработен от висококачествен материал, продуктът не е лесно ръждясва и не е лесно да избледнява.- ПАНТИ ЗА ЧЕКМЕДЖЕТА - Когато трябва да ги използват за дълго време, продуктът бързо ще стане.БОЛТ ЗА КУТИЯТА - е Изработен от висококачествен материал, продуктът не е лесно ръждясва и не е лесно да избледнява. - панти за чекмеджета - един от най-добрите варианти за вас.

Общи свойства

Добавки за продукти

2 Опаковки Сверхпрочных врати на панти от неръждаема стомана 4x3 инча, пълнозърнести пантите на шарикоподшипниках

BGN 0.00

1) ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ : панти, изработени от висококачествена здрава неръждаема стомана Sимат голямо тег

Врата и Прозорец Контур на Гардероба от алуминиева Сплав GRETD, Външна Нажимная Врата и Прозорец Панти за Тоалетна,

BGN 28.33

Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Заглав

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.