• Новинка
Ронлив компактна пудра за лице FREEORR, контрол на омазняване, Стеснява порите и фини бръчки, Ронлив прах за даване на лицето на форма за печене с триъгълна слоенкой за

Ронлив компактна пудра за лице FREEORR, контрол на омазняване, Стеснява порите и фини бръчки, Ронлив прах за

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

И то дълго време запазва кожата свежа и гладка. Забележка : Показаните на снимките са реални снимки и дисплеи.В комплект с triangle makeup puff ще можете по-точно да се пече или да контура на грим върху лицето. Контрол масло Матово покритие, без съдържание на мазнини.Може да се използва за задно осветяване "Печене" или за контурирования лице.Независимо от това, начинаещите в грима или професионален визажисту ще се радвате на тази компактна пудра за фиксиране на грима!.Идеален за нанасяне на грим или да завършите грим, без усещане за мазна.Описание на продукта : Продуктът: Ронлив компактна пудра за лице с контрол на маслото на Помещение включва : Ронлив компактна пудра за грим * 1 + Кожен затяжка * 1 + Триъгълна затяжка за грим с ронлива затяжкой * 2 Цвят : 01 прозрачна нето Тегло : 8 грама Функция : 1.【Ронлив компактна пудра за грим 】 ронлив компактна пудра за лице е на 2 нива при поискване.Обаче цветът може да се различават малко в зависимост от настройките на цветовете на всеки монитор. 01-прозрачна, 02 розов цвят на лицето.Помага за намаляване на порите и изглаждане на бръчките. 【Фина пудра на прах, приятна за кожата】 Фина пудра на прах с лека безмасляной текстура лесно и равномерно отговорност на кожата. 【Контрол масло Матиран без омазняване】 Гладка ронлив компактна пудра за лице съсредоточете се върху адсорбировании излишък масло за упорит грим с матиран филтър за красота.Придающий ви страхотен безупречен матиран ефект на естествен мек фокус завършек за вашето завершенному начин на грим.

Общи свойства

Добавки за продукти

Прах за попълване на линия на растеж на косата на Пръчка за сенки за линията на растеж на косата е Тъмно-Кафяв

BGN 4.33

Мека гъба за нанасяне на сенки за очи Hairline Shadow Powder : дръжка за перушина по линията на растеж на косата с д�

Антоним Козметика Печена в Основата на компактна пудра за лице и Грим Естествен Вид Лъчисти кожа Разглаживающая

BGN 0.00

Естествен блясък на : Печена компактна пудра за лице Antonym Cosmetics с телесен цвят, предназначени за даване в�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.