• Новинка
3 Цвята Хайлайтерная Прах Polvo De Hadas Мерцающая Хайлайтерная Прах Фея Highlight Похлопывающая Прах Контур Руж пудра на Прах за грим на Лицето И тялото Highlight Makeup (01)

3 Цвята Хайлайтерная Прах Polvo De Hadas Мерцающая Хайлайтерная Прах Фея Highlight Похлопывающая Прах Контур

оценявам:
BGN 3.18

Брой продукти
Налично за поръчка

нелипкая, копринена текстура отърве от лепкав срам. за визуален за изтъняване комплектът включва : 1 бр.Ще се облекчи до повърхността на грим и придава ярък вид. 3 цвят НЕ е ЛЕПКАВА прах-хайлайтера : съществува само в 3 цвята (бяло, розово и златисто-кафяв), бяла подходящи за ежедневието, розово подходящи за сватбен грим, а кафяв подходящ за театрален грим.Пластове стик за хайлайтера, Магически стик, Вълшебна Бомба или Полво De Hadas. За лицето, скулите, моста на носа, изпъкване на устните и друг съраунд макияжа2., са Необходими още няколко докосвания, за да получите захар, когато тя се отваря за първи път, и тогава му е лесно colorize.Комбинират се с различни переливающимися нотки, за да придадат ви красиво матово сияние.ПРЕДИМСТВА : Масло-контрол, коректор, лесно се нанася, траен, изсветлява; Използва дизайн на собствената си продълговата глава четката за прах, нежна и копринена текстура, лека и немазна, лесно се нанася; Удобен за носене, подходящи за различни случаи.Пълен и наситен цвят, разумна възпроизвеждане на цветовете.8 cm Feature : Масло контрол, дълъг срок на годност : 3 години Характеристики : Изсветлява : Мек светло шампанско прозрачни и блестящи, кожата е прозрачна и ярка, а една малка част свети в ябълка на мускулите, падна на носа си, върха на носа, на върха на устните и брадичката Коректор средство : Без червеникав, естествен восстанавливающего цветове, естествено не еволюира, мръсни подмладяващи сянка / сенки за носа / сенки за очи Лесно се нанасят : Топла корично-розово, наситеност не е твърде висока, ще акцентират на естествения и приятен цвят на лицето Предимство : Супер крем, перфектно растушевывается , лек и елегантен, с отлично покритие, се абсорбира в кожата и създава естествен вид.

Общи свойства

Ingredient:
Powder
Applicable people:
General
Skin Type:
General
Net content:
9g
Product Size:
3.2*1.8*13.5cm
Box Size:
3.6*2.1*13.8cm
Feature:
Oil-control, Long-lasting
Shelf life:
3 years

Добавки за продукти

Прах за попълване на линия на растеж на косата на Пръчка за сенки за линията на растеж на косата е Тъмно-Кафяв

BGN 4.33

Мека гъба за нанасяне на сенки за очи Hairline Shadow Powder : дръжка за перушина по линията на растеж на косата с д�

На Практика Ноктите на Палеца С Една Двуглавой Светкавица Варовит Прах Фея Powder Дръжката на Въздушна Възглавница

BGN 0.00

Материал : блестящ цвят, както е показано на фигура Осъществяване Съдържание : 1 х писалка въздушна възгл

Mally Beauty Тонированная финишная осветляющая превенцията срещу прах средно матовости изсветлява цвета на лицето

BGN 0.00

ОСВЕТЛЯЮЩАЯ ПРАХ MALLY BEAUTY С тонировкой СРЕЩУ ПРАХ : това е захар, но е подобре!Сверхтонкая прах матирует и

Антоним Козметика Печена в Основата на компактна пудра за лице и Грим Естествен Вид Лъчисти кожа Разглаживающая

BGN 0.00

Естествен блясък на : Печена компактна пудра за лице Antonym Cosmetics с телесен цвят, предназначени за даване в�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.