• Новинка
ELANE 2 бр. Преносими Празни контейнери за ронлива прах 0,7 грама с 2 бр. пуховкой, за Многократна употреба на Пластмасови Контейнери за прах за Пътуване, Еластичен Мреже

ELANE 2 бр. Преносими Празни контейнери за ронлива прах 0,7 грама с 2 бр. пуховкой, за Многократна употреба

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

【Че получавате】 - получавате 2 опаковки ронлива прах с капацитет от 0,7 грама, които са оборудвани с огледала и дюзи за прах. забележка: 1. 【Обмислен дизайн】-Калъф за ронлива прах е снабден с огледало и пуховкой за прах за голям капацитет, така че можете да проверите и да направите грим с помощта на огледало, което ще ви е от голяма помощ., може да се използва за ронлива прах, руж, тонален крем и т.Преносим и многократна употреба: Изискан външен вид, лек и преносим, за многократна употреба, подходяща за пазаруване, пътуване и т. 【Качествени материали】-Кутия за ронлива прах е изработена от висококачествен акрил и е много гъвкаво окото на филтъра.To предотвращайте изтичане на прах, всеки детайл плътно събрани и при употреба трябва да се събират умело.In огледалото да не поцарапалось и не се счупят, повърхност, покрита с фолио, моля, повдигна я, преди да използвате. 【Лек и преносим】-Продукт лесно и преносимо, така че да можете лесно да го сложи в чантата си по време на пазаруване или пътуване. 【Широко се използва】 Калъф за пуховки да се използват за съхранение на ронлива прах, руж, тонален крем и т.Той е прилепен и трябва да бъде закован на сетчатому филтъра при добавяне на рассыпчатого на прах, така че не се налага да се притеснявате за растекании. Технически характеристики : Количество : 2 бр, Цвят : розов + черен Материал : акрил Капацитет : 0,7 грама /20 г Диаметър : 7 см /2,75 инча Височина : 3,7 см /1,45 инча Помещение включва : 2 х празна кутия за прах с затяжкой.

Общи свойства

Добавки за продукти

Полупрозрачна пудра на прах компактен стягане на прах, устойчиви на основа за грим на лицето без масла, ароматизатори,

BGN 0.00

С нетърпение очакваме вашата покупка, ще ви е идеален опит.Идеалната опаковка, перфектна логистика, пер�

Хидратиращ компактна пудра за лице хидратиращ гладка компактна пудра водоустойчиви, устойчиви компактна пудра

BGN 0.00

С нетърпение очакваме вашата покупка, ще ви е идеален опит.Идеалната опаковка, перфектна логистика, пер�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.