• Новинка
Gadpiparty Куче Свирки 5 бр., Нашийник на домашен Любимец, Звънци за Кученца, Нашийник за Кучета, Свирки за Кучета, Котки, Коте, Окачване, Анти-Загубени Аксесоари, Кучешки К

Gadpiparty Куче Свирки 5 бр., Нашийник на домашен Любимец, Звънци за Кученца, Нашийник за Кучета, Свирки за

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Окачване-камбанка - това е уникален аксесоар, който може да бъде окачен на чанти, багаж, раници и други елементи.79 В опаковката 5 х звънци за яката'.Малък по размер, лесно се прикрепва към различни видове греди, тези звънци за греди може да ви предложи най-доброто обслужване.Малък по размер, лесно се прикрепва към различни видове греди, тези звънци за греди може да ви предложи най-доброто обслужване.Може да бъде уникален избор на подарък за рожден ден, Свети Валентин, Ден на майката, Ден на благодарността, Коледа бала.Може да бъде уникален избор на подарък за рожден ден, Свети Валентин, Ден на майката, Ден на благодарността, Коледа бала. Прост, но класически цвят, висококачествени материали и изящна изработка изработка, този нашийник-камбанка може да поддържа продължителна употреба.Не е лесно да се прекъсне, чист и приятен звук, винаги ви напомня за местонахождението на кучето си, можете лесно да намерите своя домашен любимец.Окачване-камбанка - това е уникален аксесоар, който може да бъде окачен на чанти, багаж, раници и други елементи. Прост, но класически цвят, висококачествени материали и изящна изработка изработка, този нашийник-камбанка може да поддържа продължителна употреба.

Общи свойства

Добавки за продукти

Кожен нашийник за кучета FEER, Мек нашийник за домашни любимци, Регулируем нашийник за кучета за здрав и издръжлив

BGN 0.00

Нов здрави, удобни, трайни и мек материал.Подходящ за кученца от малки, средни и големи кучета, кучетата �

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.