• Новинка
Нашийник за кучета Pettsie, носи вратовръзка в тон и гривна за приятелство със собственика, от здрав коноп за допълнителна сигурност, 3 лесно регулируем размер, удобен ?

Нашийник за кучета Pettsie, носи вратовръзка в тон и гривна за приятелство със собственика, от здрав коноп за

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Вижте как отвисают челюст в парка за кучета : Откажете се от стандартни цветове, едноцветни - този сладък нашийник за кучета с папийонка е уникален, ярка фигура, която да допълва всяка порода / цвят.Използвайте D-образен пръстен в ретро стил (включена в комплекта), за лесно и сигурно закрепване на каишка или идентификационни етикети.За кучета мъжки и женски пол.Предлага се в модерен розов, син и зелен дизайн.Подарете тази специална връзка : покажете своята преданост с помощта на този започване на разговор. Материали, подходящи за домашни любимци : Този лек нашийник за кучета "дружба" с пеперуда изработена от здрав коноп и на платното за трайни разходки.Регулируем размер на xsmall, small & medium.Хората и кученцата одобри.Използвайте D-образен пръстен в ретро стил (включена в комплекта), за лесно и сигурно закрепване на каишка или идентификационни етикети. Размер на X-Small лесно се регулира от 7,5 до 10 инча ширина на 3/8 инча, размер Small регулира от 10,5 до 14,5 инча ширина 5/8 инча, а Medium регулира от 14 до 20 см при ширина на 4/5 инча.Подарък, който те никога няма да забравя : този забавен и модерен набор от греди за кучета ще зарадва всеки любител на кучета в живота си.Той е опакован в хубава, чиста, подарък кутия.Той е опакован в хубава, чиста, подарък кутия.

Общи свойства

Добавки за продукти

Светлинен Нашийник За Кучета, Нашийник За Нощни Разходки, Отразяваща Нашийник За Кучета С Подсветка За Кучета

BGN 16.59

Направете си куче със специални led ночником за яката.За кучето си е куче, яка, светлина, светлина, нощ, раз

Horoper Сладко Кученце Клоунский Перука, Забавен Перука за Кучета, Атрактивен Уникален Перука за Домашни Любимци

BGN 5.84

Найдобрият подарък : Тази перука за домашни любимци ще се превърне в чудесен подарък за вашия мил домаше

2 Опаковки Шал за домашните котки и кучета, Задни Триъгълни Кърпи за кучета, Ежедневни Престилки-Шалове за кучета

BGN 11.25

Имаме различни варианти шаловекосынок с изображение по ваш избор : камуфляжные, в клетката, в цветенце, �

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.