• Новинка
Кожен нашийник за кучета FEER, Мек нашийник за домашни любимци, Регулируем нашийник за кучета за здрав и издръжлив (Цвят: D, размер: Mcode)

Кожен нашийник за кучета FEER, Мек нашийник за домашни любимци, Регулируем нашийник за кучета за здрав и издръжлив

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Нов здрави, удобни, трайни и мек материал.Подходящ за кученца от малки, средни и големи кучета, кучетата ще ви благодаря за отлично яка.Подходящи за ежедневието, вечерни облекло, тренировки, разходки, джогинг.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.По-лек и издръжлив, предпазва врата на кучето от тежки вериги.Нов здрави, удобни, трайни и мек материал.Подходящ за кученца от малки, средни и големи кучета, кучетата ще ви благодаря за отлично яка.Подходящи за ежедневието, вечерни облекло, тренировки, разходки, джогинг.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.По-лек и издръжлив, предпазва врата на кучето от тежки вериги.Нов здрави, удобни, трайни и мек материал.Подходящ за кученца от малки, средни и големи кучета, кучетата ще ви благодаря за отлично яка.Подходящи за ежедневието, вечерни облекло, тренировки, разходки, джогинг.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.По-лек и издръжлив, предпазва врата на кучето от тежки вериги.Заглавие : нашийник за домашни любимци.Приложимо обект : Общо предназначение.Приложимо сезон : Всички сезони.Съдържание на опаковката : нашийник за домашни любимци 1 бр. Забележка : 1. Поради монитор цвят може да се различават малко.Надявам се, можете да разберете.2. Поради разлика в методите на измерване, моля, допуска се отклонение в размера на 1-3 см (1 см = с 0.39 инча).Благодарим ви.D-образни халки са заварени за здравина и издръжливост.

Общи свойства

Добавки за продукти

Дийн и Тайлър се Свързват Един Месинг Пластинчатый нашийник с размер от 32 до 1-1 / 2 инча с Един Подходящ каишка

BGN 76.49

Кожена плетенка ръчно изработени в двата края.Предлага се в различни размери.Предлага се в черен и кафя�

UOEIDOSB Персонални Шлейка за кучета, Жилетка за малки Кучета, не е еластичен, който предпазва от бягство, Нашийник

BGN 0.00

Модерен дизайн в стил, вашето детедомашен любимец класа.Елегантна тъкан, лесно изчезва.Характеристики :

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.