• Новинка
Колекция от кошници за четене на мисли, Фина кошница за дрехи, с капацитет 40 литра (15 кг / 33 кг), С Разположени дръжки, Закрепени на панти капак, Окачена, Комплект от 2-т?

Колекция от кошници за четене на мисли, Фина кошница за дрехи, с капацитет 40 литра (15 кг / 33 кг), С Разположени

оценявам:
BGN 36.26

Брой продукти
Налично за поръчка

Тънък и елегантен, Този елегантен 40-литров кош за бельо (15 кг / 33 кг) се поставя в малки помещения като гардероби, перални помещения или спални, освобождаване на място и почистване на каша дрехи от вашия пол или баня.Преносимост : Вградени изрязани дръжки за носене правят кошници за пренасяне на дрехи от стая в стая удобно.Затворете е : най-покритието е надеждно затваря бельо, така че вашата спалня или баня остават хубави и чисти, а конструкцията на панти капак означава, че вашата делото не се губи. Окачена конструкция : Лек пластмасов материал, подобен на ракита плат, позволява на дрехите да диша, като се избягва налипания и поддържане на дрехи и чаршафи пресни.Увеличаване на размера за допълнително пространство : тази компактна количка за бельо с размери 18 дължина х 10.4 мм х 23,5 инча височина (37,46 х 18,16 х 59,69 см) може да побере всичките си дрехи в почивките между стирками.За да махнете кашата от пода на килера или банята с помощта на компактен, но вместительной кошници за бельо.Необходимо е да се изкачи и да слезе по стълбите с кошница за дрехи?Преносим, лек кош за бельо с разположени дръжки достатъчно лек, за да го вземете, дори когато тя е пълна, което позволява лесно да прехвърлят го в пералнята, прачечный машина или на път за студентите на колежа могат да донесат дрехи за вкъщи в събота и неделя.Тази универсална количка е идеален за всяко помещение и ще разшири възможностите си за съхранение.

Общи свойства

Добавки за продукти

Количка за бельо на Стопанските Френска Полинезия Кръгла Кошница За Дрехи, Сгъваема Кошница За Бельо За Спалня

BGN 31.89

Кошница за дрехи, Произведени от лек и здрав плат Оксфорд с водоустойчива подплата, която притежава гол�

Музикалното Всплывающая Кошница за дрехи, Сгъваема с Капак, кош за Мръсни Дрехи, Кошница за Дрехи, Кошници за

BGN 12.53

【Практичен дизайн】 Тази прибиращ кошница с капак с цип, което позволява лесно да се защитават обекти о�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.