• Новинка
DEYYA Водоустойчив Кошници за Бельо, Висока Здрава Сгъваема Кошница с Акварельным Принтом Shark Family-01, Кошница за Възрастни, Деца, Момичета и Момчета-Тийнейджъри, Спалня

DEYYA Водоустойчив Кошници за Бельо, Висока Здрава Сгъваема Кошница с Акварельным Принтом Shark Family-01, Кошница

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Поради редица фактори, като например осветление и настройки на монитора на компютъра, изображението на обекта може леко да се различават по цвят.Цвят на обекта, за да надделее.В кошница за дрехи, можете да съхранявате дрехите си, одеяла, кърпи, палта, чаршафи, играчки и т.Той е достатъчно издръжлив, за да стоят самостоятелно, когато тя е празна. ♥ [Размер] : 19,3 (В) х11,8 (W) х 15,9 (Д) инча/49 (В) х30 (Ш) х40,5 (Д) см, с голям капацитет, подходящи за семейна употреба и с повечето ситуации, като например гардероб, маса и отделение за съхранение на играчки, книги, cd-та, дрехи, бельо. ♥ [Изискана печат] : Тази количка за бельо изпълнени в различни стилове на печат.Изискани и елегантни модели правят дома ви по-изискан.Дръжката е от пеньковой въжета, сложна и проста, лека и лесна за възход. Независимо от това, дали трябва да съберат собствените си дрехи, подреждане или премахване играчки, с нашата вместительной коша за бельо, това вече няма да е скучна работа. ♥[Безпроблемно пазаруване : ние се ангажираме да предоставяме на клиентите най-доброто изживяване от пазаруването.Практичност и сверхценность : не само, кошница за дрехи, но и мултифункционална кошница за съхранение на дрехи, играчки, книги или други неща.Защо вие можете да изберете уверено коша за пране DEYYA? · Сгъваема многофункционална дизайн, удобен за переноске, подходящи за всяко място, удобно за съхранение.

Общи свойства

Добавки за продукти

Inhomer Червена Коледна Кошница за дрехи с участието на Лосове, Водоустойчив Сгъваема Кошница за дрехи, Органайзер

BGN 22.92

Помага съдържа вашата мръсни дрехи чисти, ви пространство чисто и си мръсни дрехи извън зрителното поле

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.