• Новинка
Erimaki 130L XL Сгъваема Кошница за дрехи С дръжка, Водоустойчив Много Голяма Сгъваема Кошница за дрехи, Отделно Стоящи Големи Високи Кошници За Детската Дамски дрехи За ?

Erimaki 130L XL Сгъваема Кошница за дрехи С дръжка, Водоустойчив Много Голяма Сгъваема Кошница за дрехи, Отделно

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

✨【ГЪВКАВОСТ и МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ】 Тази количка за бельо може да се използва за съхранение на различни предмети, като играчки, книги и много други.Материал : Водоустойчива двупластова плат Оксфорд 600 D. ✨【КАЧЕСТВО и дизайн】 Тази количка за бельо, изработен от текстилни тъкани Оксфорд, която е различна здравина и трайност.Де кутии за дрехи, добре стои.Той е подходящ не само за домашна употреба, но и е идеален за хостели, апартаменти и други помещения.Съдържание на пакета : 1 х Количка за бельо.Дори да е разтърсено много дрехи, тя е устойчива на износване, което го прави идеален за честа употреба и удобен за пренасяне с помощта на горна дръжка.Ако имате някакви проблеми в puchase, моля, веднага се свържете с нас и ние ще решим им за вас. ✨【КАЧЕСТВО и дизайн】 Тази количка за бельо, изработен от текстилни тъкани Оксфорд, която е различна здравина и трайност.Освен това, можете да го удобно се сгъва и съхранява, когато не се използва. ✨【КРАСИВИ ЦВЕТОВЕ】 Тази количка за бельо се предлага в четири цвята : розово-синьо-зелено, розово-розово, синьо и розово.Добър избор за домашен декор, подаръци за нов дом, Коледни подаръци, подаръци за Хелоуин, подаръци за рожден ден.Вместительные, лека, сгъваема кошница за дрехи, удобни за по-възрастни хора, младежи, момчета, момичета, студенти и не са толкова тежки и крехки, като пластмасови кошници за бельо.Той е подходящ не само за домашна употреба, но и е идеален за хостели, апартаменти и други помещения.Капацитет : 147 литра Размер : 18,5 (Д) х 18,5" (Ш) х 33,5" (В) (включително дръжката).

Общи свойства

Добавки за продукти

Музикалното Всплывающая Кошница за дрехи, Сгъваема с Капак, кош за Мръсни Дрехи, Кошница за Дрехи, Кошници за

BGN 12.53

【Практичен дизайн】 Тази прибиращ кошница с капак с цип, което позволява лесно да се защитават обекти о�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.