• Новинка
STOBOK 60 бр. Пакет Снимки Щипки За Запечатване на Канцеларски материали, Офис Прозрачни Детски Запечатващи Форма за Домашна Хартия Тежък Скоба за Закуски Файл за лека

STOBOK 60 бр. Пакет Снимки Щипки За Запечатване на Канцеларски материали, Офис Прозрачни Детски Запечатващи

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

-Неговата специална форма във формата на сърце, което прави нещата по-красиви и стройни о-скоби за пакети за закуски. скоби за офис файлове Вие все още търсите о клипове?Ако е така, тогава нашите пластмасови уплътнителни скоби във формата на сърце внимателно подготвени за вас.Скоби за офис файлове : Портативни и леки за удобно пренасяне и съхранение. Скоба : предпазва храната от въздух или вода, при запазване на пакет е напълно затворена, и ги предпазва черствость.Щипки за запечатване закуски : най-подходящи за организиране, управление или показване на вашите снимки, карти, указатели, хартия, рецепти за дома, офиса или училището. зажимать можете да ги както у дома, така и в офиса, че е практично и удобно. -Материал : Pvc скоба -С помощта на пластмасовия материал, здрав и не е лесно ржавеющие и запазване на свежестта на скоби.Информация за стоките Използва за запечатване скоби работи с клипове за чанти, скоби за чипове, кламери за хартия, прищепками за бельо и така нататък.Скоби за хранителни пакети : се Използват пластмасови материали, траен и не е лесно ржавеющие. -Цвят : Прозрачен скоба за пакет с чипс - за затягане на открито пакет със закуски или храна, или за защита на дрехи от падане при сушене скоби за чертожната дъска.Скоби за офис файлове : Портативни и леки за удобно пренасяне и съхранение.Скоби за хранителни пакети : се Използват пластмасови материали, траен и не е лесно ржавеющие.Щипки за пакетите с храна : може да е в офиса, а също така в кухнята, гараж, навес или навсякъде, където ви е необходима скоба.

Общи свойства

Добавки за продукти

4 бр. Щипки за Коса, Ретро-Шипове за Жени, Шапки, Инструменти За Полагане, Аксесоари За Коса, Модерни Геометричен

BGN 36.48

♥ Дължина фиби за коса е около 6,3 виж В комплект 4 броя ♥ Ние предлагаме безплатни услуги за персонализи�

Deoot 30 Опаковки Цветни Магнитни Щипки с Магнит за Хладилник с Клипове Магнити за Хладилник за Бяла дъска Магнити,

BGN 5.33

Сладък дизайн : Тези малки дървени щипки с размер 3,5 х 0,7 см / 1,4 х 0,28 инча.Чудесен подарък : Тези магнитни с

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.