• Новинка
2 Опаковане на 180 Градуса без рамки Стъклени Врати на Панти за душ, Матов Никел Панти за душ от тежка рамка от Неръждаема Стомана 304, за закрепване на Стъкло на стенат?

2 Опаковане на 180 Градуса без рамки Стъклени Врати на Панти за душ, Матов Никел Панти за душ от тежка рамка

оценявам:
BGN 16.49

Брой продукти
Налично за поръчка

✅【Лесна инсталация】 Вратата панти за душ инсталира бързо и удобно, той е снабден с инструменти за монтаж на оборудване, което прави инсталацията по-лесна. ❗【Забележка】 Стъклена врата панта на 180 градуса е подходяща за стъкло с дебелина от 5/16 до 1/2 инча (8 мм-12 мм) с максимална носеща способност 120 килограма. ✅【В комплекта са включени】 2 без рамки панти за душ, 8 винтове и 1 шестограмен ключ.Когато вратата се затваря почти 25 градуса, тя автоматично ще се затвори в обратна посока. ✅【Лесна инсталация】 Вратата панти за душ инсталира бързо и удобно, той е снабден с инструменти за монтаж на оборудване, което прави инсталацията по-лесна. В комплекта : 2 x 180-Градусные Стъклени врати на панти.Група от стена до стъклото, моля, закупете в съответствие с вашите нужди.Панта на вратата стъклен шкаф, снабден с висококачествена противоскользящим лепило за защита на стъклото от повреди.Дебелината на бескаркасной стъклена врата на панти е 4 мм, което му осигурява дълъг живот. ✅【стъклена врата панта на 180 градуса】Подмяна на стъклени врати на панти на 180 градуса осигурява двунаправленное отключване, гъвкаво и тихо, а всяка линия има функция на еластичност. ✅【стъклена врата панта на 180 градуса】Подмяна на стъклени врати на панти на 180 градуса осигурява двунаправленное отключване, гъвкаво и тихо, а всяка линия има функция на еластичност.Когато вратата се затваря почти 25 градуса, тя автоматично ще се затвори в обратна посока. -Забележка : Стъклена врата панта на 180 градуса е подходяща за стъкло с дебелина от 5/16 до 1/2 инча (8 мм-12 мм) Характеристика : -Врати панти за душ, изработен от високо матирана неръждаема стомана 304, която не е ръжда, устойчив на корозия и нейното не е лесно да се съборят или да се деформира -Матова повърхност не променя цвета си и трайни -в Замяна на тази линия за кабинет осигурява двунаправленное отключване, гъвкаво и тихо -Бърза и удобна настройка на Параметри : Материал : неръждаема стомана 304 Засаждане : от 5/16 до 1/2 (8 мм-12 мм) Ъгъл на наклон : 180 градуса Цвят : сребрист Количество в опаковка : 2 бр.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.