• Новинка
Cabilock 240шт Кухня, Чаши Мебелни Главата Нещастници Пластмасови Малки Стенни Закачалки Гумена Закачалка Компактен Стъклен Прозрачен Масата Лесен Без Издънка на Маса?

Cabilock 240шт Кухня, Чаши Мебелни Главата Нещастници Пластмасови Малки Стенни Закачалки Гумена Закачалка Компактен

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

пластмасата. Практически търтей : Комплексно използване, може да се използва за баня, спални, кухни и много други.Накладки за окачване на присосках : Леки и удобни в переноске, им е удобно да се използва за определяне по всяко време.Малка издънка : Висококачествени, надеждни пластмасови материали, силни и издръжливи.Малката издънка на : Външния вид на проста и современен, ефективен и практичен, лесен за употреба и избора.Гумена търтей : Изработена с отлична изработка, притежава отлична износоустойчивост и не ще бъде лесно повредена.Осъществяване Списък 80 x нещастници Особености - Материал : пластмаса. - Размер : около 3,50 X3,50 X1,00 см/ 1,38 X1,38 X0,39 инча. - Дизайн разумен, инсталирането на комфортна и той може добре да отговарят на вашите фиксирани нужди. - Цвят : Прозрачен. - Той е усвояването, са много прости, лесно се инсталира и демонтаж. - Предпочитаният пластмасов материал, сигурен, здрав и практичен. - Може да се използва за различни малки предмети, като малка кошница, баня на цветя, кърпи и т.н. - Можете да си купите тази проста и практично присоску на достъпна цена.Описание на продукта Малка издънка, която е изработена с изискана изработка от висококачествена пластмаса, притежава отлична здравина и практичност.Практически издънка търсите за няколко прозрачни и практически нещастници?Нашият продукт ще ви стане приятно избор. интелигентен дизайн гумена нещастници ги прави лесни за използване и може да играе добър фиксиран ефект.

Общи свойства

Добавки за продукти

Футбол Порта и Флаг на Холандия Кръгли Пластмасови Куки за Многократна употреба Лепило Куки, Окачени на Стената

BGN 0.00

Идеален подарък : Персонални стенни куки са подходящи като подаръци за вашето семейство и приятели на Н�

Куки Bsxgse за домашна употреба, Многофункционална Стенни Поставка за тоалетна Мивка Без Перфорация, с монтиран

BGN 50.88

【Сверхпрочная носеща способност на】Лепило куки издържа тегло до 15 кг, здраво държат вашите аксесоари �

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.