• Новинка
Стенен Куки TFCOCFT, Куки за Окачване, Самозалепващи Стенни Куки, Самозалепващи Куки, Фигура на Крава от Животински произход

Стенен Куки TFCOCFT, Куки за Окачване, Самозалепващи Стенни Куки, Самозалепващи Куки, Фигура на Крава от Животински

оценявам:
BGN 28.21

Брой продукти
Налично за поръчка

Вашите роднини и приятели да почувстват любовта и приятелството.Лекота на използване.✅ Размер на стените куки : 22x10 см / 8,6x3,9 инча. ✅ Самозалепващи куки Характеристики : Многофункционална кука, Подходящи за училища, офиси, помещения вътре или отвън, хотели и т. ✅ Нашите продукти се поддържат по поръчка.Лекота на използване. ✅ Лепило куки Усещане опит : Материалът е здрав и издръжлив.Трябва само да ни предоставят снимки. ✅ Ръчно измерване, моля, се допуска малка грешка в размера.Защото това може да се отрази на вашата уникалност и внимание. ✅ Самозалепващи куки Характеристики : Многофункционална кука, Подходящи за училища, офиси, помещения вътре или отвън, хотели и т. ✅ Цветове могат да се различават леко от различни екрани. Препоръчително максимално тегло на окачване е 4,4 кг / 2 кг.Можете да замените фигура на продукта от всеки понравившимся вас модел. ✅ Следпродажбено обслужване висящи куки : След получаване на стоката, ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с мен директно, и аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа и да реши проблема вместо вас. ✅ Куки за захващане Материал : ПЛОСКОСТИ, Желязо. Препоръчително максимално тегло на окачване е 4,4 кг / 2 кг. Препоръчва се за използване върху гладки повърхности. ✅ Размер на стените куки : 22x10 см / 8,6x3,9 инча.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.