• Новинка
Eulbevoli Лигав Кука за Баня, Самоклеящийся Монтиране на Куката Силна Лепливост Двойна Корона Доказателство Ръжда Водоустойчив за Училище (Бял)

Eulbevoli Лигав Кука за Баня, Самоклеящийся Монтиране на Куката Силна Лепливост Двойна Корона Доказателство

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Много издръжлив материал ABS : Кука е изработен от материал ABS, който е дебел и здрав, това е лесно да се съборят или да падне, той има добра здравина.Функция : 1.Широко приложение : Тази кука може да отговори на вашите различни нужди, му е много удобно да се използват в банята, кухнята, спалнята, офиса, училище, хотел или магазин.Параметри : Тип на продукта : Самоклеящийся стенен монтаж кука Материал : ABS-пластмаса Тегло : приблизително 110 г / 3,9 oz Осъществяване Списък : 4 самозалепващи стенни се измъкне. Многоцелеви : На този куката можете да поставите четка, накрайник, кърпа, престилка в банята и кухнята, или организиране на празнични украси в закрити помещения или на открито.Многоцелеви : На този куката можете да поставите четка, накрайник, кърпа, престилка в банята и кухнята, или организиране на празнични украси в закрити помещения или на открито. Отлична производителност : Кука има проста структура и притежава отлична водонепроницаемостью, устойчиви на корозия и надраскване.Лъскав край : Край на куката лъскав, което ще позволи на вашите ръце, куката е лесна за инсталиране благодарение на добра връзка. Широко приложение : Тази кука може да отговори на вашите различни нужди, му е много удобно да се използват в банята, кухнята, спалнята, офиса, училище, хотел или магазин. Лъскав край : Край на куката лъскав, което ще позволи на вашите ръце, куката е лесна за инсталиране благодарение на добра връзка.Много издръжлив материал ABS : Кука е изработен от материал ABS, който е дебел и здрав, това е лесно да се съборят или да падне, той има добра здравина.

Общи свойства

Item Type:
 Self Adhesive Wall Hook
Material:
ABS
Weight:
Approx.110g/3.9oz
Package List:
4 xSelf Adhesive Wall Hook :

Добавки за продукти

Стенен Куки GUEROTKR, Лепкава Куки, Лепило Куки за Закачване, Абстрактен Геометричен Художествен Решетеста Цветен

BGN 27.25

Това е идеален подарък за приятели и роднини.Материалът е здрав и издръжлив Препоръчително максимално �

Cabilock 240шт Кухня, Чаши Мебелни Главата Нещастници Пластмасови Малки Стенни Закачалки Гумена Закачалка Компактен

BGN 0.00

пластмасата Практически търтей : Комплексно използване, може да се използва за баня, спални, кухни и мно�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.