• Новинка
Калъф MOLOPPO за AirPods Max, Прозрачна Мека кожа от TPU, Защищающая от Надраскване, Прозрачни Аксесоари, Ультразащитный калъф за Apple AirPods Max (Прозрачен черен)

Калъф MOLOPPO за AirPods Max, Прозрачна Мека кожа от TPU, Защищающая от Надраскване, Прозрачни Аксесоари, Ультразащитный

оценявам:
BGN 5.33

Брой продукти
Налично за поръчка

[Ъс] Капачката от своята практика точно е съвместима с Airpods Max 2020 г. (СЪВЕТ : Airpods Max в комплекта не са включени). [Уникален дизайн] -Слушалки Air Pods Max плътно един до друг, без да се създава допълнителен обем.Те точно се третира всяка дупка и край и повишават комфорта. [Висококачествени материали] - С повърхност, подобна на кожа, лесно, висококачествен прозрачен мек антижелтым материал TPU осигурява пълна защита от надраскване, случайни капки, удари и сътресения. [Лесна за употреба] -лесно да го инсталирате.Делото своята практика не ще се увеличи размерът и няма да се отрази на настаняването му в чантата за съхранение. [Инструменти] -надяваме се, че нашите услуги ще ви предоставят най-доброто преживяване за пазаруване.Ако имате някакви въпроси, моля, уведомете ни и ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.